Generalforsamling

Generlaforsamling avholdt første gang 07.11.08, og deretter årlig i forbindelse med Trywasser Upf.
img_9777

Statuttene vil gjelde til de blir endret – logisk nok. De som har innsigelser etter at generalforsamlingen er avholdt har enten vært for fulle, gått tom for batteri eller opptatt av å ta en «knallert». Dette er ikke gyldige grunner for å i ettertid komme å mene at det vi har satt som regler er «teit» osv.

§ 1. Light Flight skal søke total utmattelse som gir begeistring. Skjæringen mellom lek og (h)alvor skal alltid optimaliseres. En hver økt som gjennomføres skal framkalle et smil – ja, vi smiler av annet enn andre.

§ 2. Light Flight Challenge er sesongens konkurranser hvor vi treffes til dyst og sosiale sammenhenger.

§ 2.1 Hver delkonkurranse i Light Flight Challenge kan maksimalt gi 12p (justert på Generalforsamling 2015 til å være World Cup poeng, dvs 100 p). Oppmøte skal gi flere poeng enn de som prioriterer å slappe av på sofaen. Deltakelse skal belønnes! Individuelle konkurranser teller ikke, om ikke annet er tydelig avklart på forhånd, med enstemmig enighet blant alle medlemmene av LightFlight.

§ 2.2 Det etterstrebes at none konkurranser har delmål (spurt, flere konkurranser i en, osv), evt andre mål for innsats som skal bli belønnet med poeng. Dette defineres i god tid før hver delkonkurranse.

§ 2.3 Delkonkurranse bør representere de disipliner vi er i gjennom gjennom året. Dvs ski, løp, sykkel og kombinasjonsøvleser.

§ 2.3 Konkurransen bør være geografisk spredt slik at hver deltaker kan ta naturlig ansvar for sosial sammenkomst etter konkurransen.

§ 3. Statuettene tas opp til vurdering ved siste arrangement i Light Flight Challenge hvert år. Dvs Generalforsamlingen.

§ 4. Sikringsbestemmelse: Hvis ikke LightFlight på Generalforsamlingen er i fysisk stand, eller mentalt kapabel, til å ta gode beslutninger – gis Doctoren fullmakt til å vurdere hva som muligens ble bestemt, og sette opp Terminlisten for neste år.

§ 5. Opptak av nye medlemmer foregår ved nominasjon fra en av eksisterende medlemmer. Ny medlemmer velges inn på Generalforsamlingen etter simpelt flertall (minst % 50). Som medlem plikter man å:
a) bidra på bloggen LightFlight.wordpress.com
b) delta på så mange konkurranser som man kan
c) være en mosjons- og idrettsnerd
d) ikke under noen omstendighet nevne EU, politikk eller annet som tar fokus vekk fra idretten
e) være blid og positiv – dele kunnskap – og være et forbilde for den oppvoksende slekt.

Reklamer

8 kommentarer om “Generalforsamling

 1. Jeg tror jeg veit hvem som vant banketten.
  Overlevde alle skjorteknappene dere møtte på deres vei?

 2. Generalforsamlingen og banketten var meget hyggelig. Jeg hadde alle skjorteknappene i behold da jeg kom hjem.

  Og den suverene vinner av Light Flight Challenge 2008 ble Klatremus – som han ble det i fjor. To på rad..

 3. For de som ikke finner fram på siden her… her er resultatene for LFC 2008 (og siste øvelse):

  Restultater Trywasser Upf. Ble løp uten staver (Vi er ikke feige, men 15 cm nysnø førte til skifte av gren, dvs ikke rulleski som i fjor):

  1. O2snapper 27.57
  2. Klatremus 28.07
  3. Doctoren 31.14
  4. DobbelO 32.26
  5. Direktøren 32.40
  6. Bukken 39.30

  Moser`n 34.55 i gjesteklassen

  Light Flight Challenge totalt 2008 :
  1. Klatremus – 56 p
  2. Doctoren – 51p
  3. O2snapper -45 p
  4. Bukken – 41 p
  5. DobbelO – 21 p
  6. Direktøren – 20p
  7. 305 – 5 p (honnør for oppmøte på Generalforsamling)
  8. St. Patrick – 0 p (Hva skjedde i 2008?)
  9. Hedemarken – 0 p (Følger med – er med i «ånden»)

 4. Takk for trivelig lag på fredag – og ikke minst bra generalforsamling.
  Det er kanskje litt synd at vi var så grundige med nedtegnelsene av paragrafer. Vi mister jo noen heftige diskusjonsgrunnlag når alt er skrevet i klartekst. Fjorårets referatfrie generalforamsling åpnet i mye større grad for høy temperatur i poengdiskusjoner på LightFlight Challenge enn i år…

  Jeg vil forresten meddele at jeg har konvertert fra grønn Carlsberg til Munkholm Classic som standard badstudrikk.
  Det er jo ingen grunn til å helle på med vanndrivende midler med så bra smak på giftfrie alternativ.

  På fredag var jeg dessuten svært glad for at jeg valgte kjørbart alternativ. Med debatanter som hadde fem tenkepauser, tretten innskudde bisetninger og tre ordentlige «ut i metaforenes rike»-digresjoner som standardoppsett på sine innlegg og med en enorm manøvreringsevne for alltid til slutt å komme svært nær poenget, hadde jeg neppe fått så mye ut av generalforsamlingen i etterkant av badstubadingen uten helt klart hode heller.

 5. Takker for en verdig avslutning på Lightflight Challenge 2008. Jeg synes det var en fornuftig beslutning å vrake rulleskia til fordel for løpesko. Vi er tøffe, men rulleski i masse snø gir lite utbytte….. Løping ga derimot masse utbytte….

  Ble allikevel litt skuffet når jeg kom til toppen som den eneste med øl i ryggsekken. Det var til og med flere som løp helt uten ryggsekk. Mener å huske at det i fjorårets utgave av Trywasser Uppf var obligatorisk med øl i sekken….. Jeg prøvde å komme til med dette i løpet av generalforsamlingen, men det var vanskelig å slippe til mellom alle innskutte bisetninger…..

  Ellers mener jeg at bruk av piggsko blir det samme som å bruke 1`er hjul, men i og med at det ikke fikk noen betydning for sluttresultatet lar jeg det bli med dette….

  Selve banketten har jeg lite å utsette på, og vil takke direktøren for store mengder knallert….

 6. Takk for en flott kveld. Løpeøkta opp til Tryvann satt rett i sikringsboksen. Ei hard økt for en mosjonssyklist. Men du verden så deilig etterpå. Varm badstu og kald øl. Og generalforamlingen gikk jo knirkefritt med rikelig med mat og drikke. Og kun saklige innlegg iht. agendaen for møtet.

  Gleder meg allerede til Light Flight Challenge 2009. Håper folk prioriterer å stille opp fremfor alt annat vissvass.

  Jeg stiller onsdag 14. januar med bakglatte ski. Sees da om ikke før.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s