Zwift og æljhufs i høstmørket

Dir, RaskeTomas og Raggsokk kjører ritt med internasjonale hemmelige venner, 305 siterer Dyland mens O2 fortsatt driver med bading i alt for kaldt vann. Høsten er over oss og motivasjonen for trening virker å være tilstede hos alle, men man søker utmattelse og begeistring på ulike måter.
O2 og Klatremus slår et slag for #mine100. Dvs det daglige aktivitetsmålet Polar har satt for oss. Godt at å ha noe på armen som sier at «du har nådd dagens mål». Tror ikke det er noe man viser sjefen og går hjem kl 12.00, men så er nok sjefen mer opptatt av Fremme av skiidretten enn at O2 og jeg holder vekta.

Gi gass og del gjerne erfaringer fra Zwift, Dylan og æljhufs. Bading tror jeg vi lar O2 holde på med på egenhånd.Zwift

Reklamer

4 kommentarer om “Zwift og æljhufs i høstmørket

  1. Zwift er et utrolig morsomt tilskudd til oss som har en såpass skrøpelig kropp at løping og Æljufs ikke er et alternativ. Tidligere var det å sette seg på rulla uaktuelt mellom oktober og mars med tilhørende skrøplige bein når sykkelsesongen startet igjen. Nå har jeg prøvd Zwift et par ganger og jeg er helt sikker på at på en uværsdag så blir barrieren å gå ned i kjelleren å sykle helt anderledes. Frem til nå har det vært uaktuelt. Last ned Zwift, koble opp rulla og start syklingen enten med egendefinert økt, kjørt ritt mot 100vis andre eller kun som en rolig tur. Kan anbefales!

  2. Skal ikke se bort i fra at jeg snart har en økt. Med dagens mildvær blir det is i lekegrinden min. Da er det ikke så lett å bli begeistret. Har alt klart hjemme til å dra i gang watt-kjøret på Zwift

  3. Kjenner at jeg gruer meg. Men runder 50 i disse dager og håper på nye ski til bursdag. Gave til meg selv blir watt pedaler, og da er swift det neste.
    Har i tillegg betalt wattkoden noen kr for gode treningstanker så detta blir en perfect combo.
    Gleder meg til VM i Danmark.

  4. Er usikker på om det er jeg som begynner å dra på årene som ikke hopper rett på denne nymotens rullekjøringen som kan foregå på andre siden av kloden mens du sitter i kjelleren hjemme, eller om det rett og slett er motsatt, fordi jeg fortsetter småguttelekene med bading etter at snøen har lagt seg. Kanskje det er noen plasser ledig på Gaustad i begge tilfellene…
    SkiErg er vel ikke det eneste som skulle kvalifisere for en slik plass skulle jeg tro… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s