Årets første på fem…

I dag smilte Sjusjø -og Nordseterfjellet til alle som liker snø, sol og Blå Ekstra.
Bikkja ligger i hardtrening for å henge med på de litt lengre turene som er i vente – men første på fem mil i dag, endte med hvile i O2-stakestelker i de siste utforbakkene. Hun later ikke til å mene at ettermiddagstur er på sin plass…

Reklamer

6 kommentarer om “Årets første på fem…

 1. Det der så bra ut. Optimale forhold for skiløping. Det er en bra lekegrind du har!! På Hedmarken slapp aldri tåka taket i dag. Sola sendte ut sine stråler på Stenfjellhytta, men der var ikke jeg. Det ble intervall på jordet hjemme. Staking. Skitur og bålkos ved gapahuken oppe i skogen ble det også tid til. Nå er mildværet varslet innover, men håper forholdene er greie for ski fra Gåsbu i morgen.

 2. Ser greit ut for morgendagen – men blir spennende å se hvor langt gradestokken stiger utover i neste uke. Skiføret i Marka må nok nytes nå – mandag er garantert for sent for denne gang…

 3. For variasjonens skyld har jeg anskaffet meg nye piggdekk. Jeg er ikke så glad i vintersykling, men en liten omvei til og fra jobben på holka med piggdekk krydrer tilværelsen for en middelaldrende herre. Plattformpedaler og tykke salomon-sko er et must for å ta vare på kuldesensitive tær.

 4. Stavlengder: Jeg akter å gå med de stavene jeg selv ønsker. Blir jeg disqualifisert på grunn stavlengde skal jeg ha det dokumentert på papir. Det skal henges på hedersplass i heimen. Hva f@@n har noen med hvilke stavlengder jeg bruker?
  Her må fandens oldemor ha infiltrert FIS.
  God hælj fra snøhullet Rena.

 5. Haha – støttes!
  Selv gikk jeg mye på 152;5 cm i perioden 1988-1994. Det er 2,5 cm lenger enn jeg kan ha i dag. Den gangen kan jeg ikke huske at blanke ski på klassiske renn var noe tema. Derimot var det kun få år etter at man gikk fra enbeinskøyting og festesmøring.
  Når det er sagt gikk jeg nok bedre på ski etter at jeg gikk ned til 147,5 cm (og etterhvert kappet til 146 cm som er kroppslengden x 0,83…
  Nå kan jeg etter regelen gå med 150 cm. Jeg kommer uansett ikke til å bruke lengre staver.
  Likevel er jeg sterk motstander av å stoppe utvikling av gode stilarter på nye teknikker.
  Samtidig er det interessant å se Gjerdalens stil i den bratteste bakken under sesongåpningen i dag. Han går ut i herrespagat for å kunne henge bedre på stavene. Han er en mann med fokus på detaljer, og kommer til å gå fort i år…!
  Team O&O har familiesamling på Nordseter. Håper dere andre også får en storfin helg, med eller uten snø 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s