Invitasjon Trywasser Upf

Så er det kun en snau uke igjen til Team O&O inviterer til Trywasser Upf. Her blir det ingen kontroll av stavlengde, men vi stiller med like ski – de lånes av SWIX og er med 2`er hjul. Finn fram skisko med NNN, staver, hjelm, sekk, joggesko, lys og refleksvest. Krav om 0,5 drikke i sekken til reco ved bommen.
Noen øver på det som kommer. På Strava har vi sett at Dir har øvd de siste ukene. Muskelmannen fra Team labeinasnakke er årets outsider.

Praktisk info:Kl 18.00 Oppmøte og utdeling av ski
Kl 18.15 Lett jogg ned til start ved Gressbanen
Kl 18.40 Start
Kl 19.06 O2 går i mål
Kl 20.00 Ferdig med reco og rolig jogg ned til badstue og knallert (mens O2 kjører rulleski ned)
Kl 20.30 Badstu
Kl 21.00 Pølsefest og oppstart Generalforsamling
Kl 00.00 Vi tar bilder av det som er bestemt

Gjenglemte effekter kan hentes hos Skiforeningen mandag. Tørste sjeler bes sørge for å ta høyde for å slukke egen tørste utover kvelden.

Reklamer

33 kommentarer om “Invitasjon Trywasser Upf

 1. Jeg kommer. Tar med sko og staver og reserveski hvis arrangøren skulle gå tom for ski, noe jeg anser som komplett usannsynlig.

 2. Som tidligere meddelt: Jeg skal på en milorg-lignende overnatting i Imerslundmarka.
  Anledningen benyttes til å ønske en herlig tur til Tryvannshøgda.

 3. Blir som tidligere meldt dessverre nok en dns på meg. Skal også til Bergen, men på jobb og ikke i begravelse…. Måtte den beste snapperen vinne både opp og ned og banketten med….

 4. Satser alt på tidenes mest overraskende og ikke-fortjente formtopp på fredag ettermiddag. Årets siste mulighet til noe som helst som kan kalles kvalifisert idrettslig prestasjon. Mao. jeg stiller!

 5. dns på raggsokk, 23.8 gram helt unødvendig metall i ankelen skal ut, hadde timet det iht. fastsatt terminliste (gen.fors 28.10), ville betydd iallefall 3 sekunder raskere tid opp tryvann, alt annet likt, lykke til!

  (forøvrig: fikk en vekker på on-track, nå skal formen opp! blir skummel i -17)

 6. Jeg stiller både på Trywasser Upf og Gen.fors etterpå. Tar med litt ekstra påfyll. Gleder meg! 305 nevnte for en tid tilbake at han skulle stake på fredag. Gjør han det er han rå.

 7. Melder herved inn følgende saker til Generalforsamlingen:

  1. Opptak av nye medlemmer. Forslag: Stornøtten aka Monsterstakeren fra Bøler (offisielt navn må komme som et resultat av valgprosessen på GF)
  2. Justering av LightFlights lover. Forslag: Tillegg om at (kun) On-Track kan avvikles på ulike tider og steder i landet. Ved evt tidslikhet skal deltakerne på det offisielle LF arrangementet dømmes foran. Foreslår her en justering av ordlyden i § 2.1.

  For øvrig agenda som følger:
  1. Velkommen ved møteleder
  2. Presentasjon av meny ved arrangør
  3. Spise
  4. Juge
  5. Skryte
  6. Premieutdeling. Hovedansvar: arrangør. Ellers: Alle bidrar med sitt. Vi synes det er kult med premier.
  7. Innmeldte saker til Generalforsamlingen.
  8. Diskusjoner
  9. Kveruleringer
  10. Beslutninger (hvis det er mulig – hvis ikke trer sikringsbestemmelsen inn)
  11. Dokumentering av beslutning
  12. Eventuelt….

  🙂

 8. Er klar for alt – og gleder meg!
  Tar av meg hjelmen hvis 305 staker til topps, og utfordrer i såfall i situps, hangups og dips før generalforsamlingen…

  En liten kommentar til innkalling, som var meget bra med ett unntak.
  «3. Spise», bør endres til «3. Spise og drekke»
  Forslag om justering av LightFlights lover, kan det godt hende at jeg er helt enig i, men ikke uten debatt. Antar at 305 blant annet har noen motforestillinger…;-)

 9. Hepp. Det blir gjærbakst i år også. Jeg ruller inn på Tryvann ca kl 19.05.56 litt før o2. kan ta bagasje ned igjen.

 10. Sitter her med beinet høyt, nyoperert og fin, 12 gram lettere. Antar at man må være tilstede for å kunne stemme, men allikevel: går i mot forslaget til endring av loven vedr. on-track. For det første: hvem vil tørre å tenke taktisk underveis (for å få flest mulig poeng) hvis man risikerer å komme sekundet bak en tid oppnådd på et annet tidspunkt og et annet sted i landet? At doc kom foran meg i årets arr var jo en skandale, jeg burde jo ha sluppet svinet forbi, og utmanøvrert han siste på 5 meter (slik han gjorde med meg). For det andre: italienske lommetyver (305) kan hvert eneste år spille inn tider satt samme kveld, samme sted, men tilfeldigvis ikke nøyaktig på samme tidspunkt fordi ´rakk det ikke på grunn av jobben´, troverdig?

  Ellers, mål for 2017 sesongen:
  – kvarstadlia opp: slå doc (som vanlig)
  – hverven gp: slå doc
  – on-track: slå doc
  – trywasser upf: slå doc (som vanlig)

  Forøvrig støtter jeg helhjertet opptak av monsterstakern selvsagt.

  Lykke til i kveld!

 11. Før Doc rekker å svare at du selvfølgelig må være tilstede for å kunne komme med tydelige innspill, kan jeg berolige Raggsokk med at argumentene for å opprettholde OnTracks resultatføring slik den var i år er så gode, at jeg skal forsøke å formulere det svært tydelig (alt avhengig av hvor mye knallertvann Dir har med i badstua, selvfølgelig).
  Det blir godt å se Rallys blide åsyn lyse over oss på Tryvann i kveld rett over 19.
  Like mye som jeg gleder meg til banketten, gruer jeg meg til at melkesyra spruter ut av alle åpninger under brua på vei mot Øvresetertjern.
  Slik sett går jeg kvelden i møte med et helt nøytralt humør og sinn slik jeg pleier…

  Vil samtidig påpeke at jeg er i en alldeles forrykende form – alt ligger til rette for et skikkelig lureløp 🙂
  Sees om litt!

 12. Jeg er ferdigsnakka om On track og kommer ikke engang til å ta replikk på temaet i kveld. Men jeg må jo spørre siden det fortsatt er tidlig på dagen: hvilken idiot tenker taktikk på en 3000m-test? Eller på TwU, for den saks skyld.
  Gleder meg til å treffe dere, selv om jeg ikke er skrudd ihop for å like intrikate regelverk, juryeringer og fiffig poengfordeling.
  Sier som Leonard Cohen sa da han hørte at Dylan skulle få Nobelprisen: Det blir som å sette en gullmedalje på Mt. Everest.
  Snakkas!

 13. Jeg tar alle mine replikker og innspill etter en runde i badstua. Da blir man langt mer klarsynt. Håper forøvrig på noen gamle støvler som kan brukes som ølglass. Jeg er i meget godt slag og ser frem til høy fart og noen dundrende gode dueller. Jeg er veldig spent på hvor fort 305 klarer å stake opp.

 14. @305 svar på ditt spørsmål:
  Kanksje en av de idiotene som ikke er blant idioti-råtassene som staker klatringen til Tryvann….?
  @Dir: Støvlene står klare. Det er en av løypebasene som ikke liker å bruke sokker, som nylig har fått nye støvler. Men det gjelder å drikke fort, for det er blitt noen småhull i dem….

 15. Det er jeg også, Dir. Men jeg er ganske sikker på at fort ikke er riktig ord her. Kommer jeg opp, er mye gjort.

 16. … du verden som jeg gleder meg. Perfekte forhold (duskregn og tåke), formen er upåklagelig (2 løpeturer på 6 uker, 11 t trening i okt!), konkurransen er så-som-så (alle, herunder Monsterstakeren rapporter å være i storslag og har meget skumle hensikter), pulsklokka piper ikke før 97% max HR (frykter anginasmerter på 67 % ved Besserud).

  Dessuten har jeg fortsatt dårlig samvittighet pga manglende knallertsjenking i badstua i fjor. Hvordan skal dette gå?

 17. Dette ligger an til å bli århundrets startfelt på TwU!
  Mangler noen på strek, og med et neste år der en Raggsokk som er 12 gram lettere og en Skipper som på det tidspunktet trolig er 12 KG lettere, er det nok lurt å gi gass i dag.
  For oss som ikke skal lureløpe eller stake, altså…
  Når det gjelder badstue-knallerter, har du mulighet til å ta igjen det tapte i dag, Stakeknut!

 18. Oi oi. Nå er det like før det braker løs. Får sitere min WingMan Dir: «jeg føler meg pigg»! 😉
  Er imponert over 305 som skal stake til toppen. Tror de fleste blir overrasket over hvor fort det kommer til å gå. Ryktene vil nemlig ha det til at 305 har øvd bittelitt på rulleski de to siste årene, og at han etter eget utsagn «ikke har tatt et fraspark på to år»…. jeg gleder meg til å overvære denne begivenheten, selv fra bakre rekker.

  Raggsokk: skulle gjerne hatt deg med! Du hadde seff slått meg (igjen). Opp Trywasser er du sterk. God bedring etter operasjonen – vi får heller møtes til vennskapelig dyst opp Kvarstadseterlia i januar.

  At resten av gjengen er i slaget er jeg ikke i tvil om. Vinneren blir o2snapper! Men dagens outsider er Bukken!

  Gleder meg!

 19. Takk for i går.
  Noen vedtak i sakslista gikk ikke helt i min retning men sånn er livet. Takker for god kappestrid.

 20. Sjøl takk, Mosern. Og alle andre. Det ble jo litt av en kveld. Tror heller ikke noen av mine innspill nådde opp, men husker jeg ikke feil vil fotodokumentasjonen til Doc avsløre at alt unntatt temporamme er lov på Tempoen, så jeg vurderer elsykkel til våren.
  Ellers var det vel ingen av oss som regnet med å komme hjem med røyklukt på klærne. Tror den forstøveren tar deg til nye bøyder, O2. Kjør på!

 21. Takk alle for en røff aften!
  Overgangen til de første skiturene blir alltid bedre etter å ha fått et par økter på rulleski først. Etter fredagen kunne snøen bare komme – og det ser det ut som at den har gjort. Akkurat nå ligger det an til steinskiføre på Pellestovaveien til helgen… 🙂
  Nå har det nye forstøverapparatet vært i bruk i snart fem dager, og med en patron morgen, og en på kvelden begynner jeg å gå tom.
  Men for å være ærlig: Jeg kommer ikke til å kjøpe refill!

  Når Martin sier at dette ikke har noe med prestasjonsfremming å gjøre, tror jeg på han.
  At det skal holde pusteproblemer på armlengdes avstand, er jeg derimot svært skeptisk til. Tvert imot føler jeg at det snurper seg sammen i luftrøret under innhalering, og man blir sår i halsen etterpå.
  Nei – jeg kommer til å holde meg til rødbetjuice! 🙂

 22. Nok en legendarisk GF. Høstens vakreste eventyr. 178 snittpuls. Ikke rart knallertene til Dir smakte så godt. Veldig morsom premieutdeling. Stakan sine premier hadde jo en fantastisk underholdningsverdi.

 23. Som vanlig tar det ei lita uke å komme seg etter GF og TWU.

  Utmerket GF – vel gjennomført, både organisatorisk og sosialt! Vel blåst til arrangørene!

  Tragisk TWU. Først og fremst en meget brutal påminnelse om at fysisk kapasitet og form ikke er noe man har, men noe som krever innsats for å få (for de fleste av oss. O2 er selvsagt unntatt alle slike fysiske lover). Et lite blikk på pulsprofilen forklarer godt hvorfor jeg måtte ta telling ved Kollen og flere ganger på vegen mot Tryvann. Sterke løp av alle (med meg selv som et begredelig unntak). Skal aldri si aldri, men dette skal ikke gjenta seg. Doc; hører du meg?

  Håper kroppen snart tillater høstturer i Østmarka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s