RøverkollenOpp

Det er en varm september. Startfeltet var svette og heite etter oppvarming gjennom Lillomarka og ned Grorudveien til start under Østre Aker vei. En vond legg gjorde dessverre at Mosern noe uventet brøt allerede under oppvarmingen. Rotteracet til toppen av Røverkollen var som vanlig smertefullt og ble avsluttet med nydelig utsikt til solnedgang over Lillomarka. Ølpølsepizzabanquette hos DobbelO. Perfekt arrangement.

Resultater:

1:st.Patrick 19:34.

2:305 20:49.

3: Trener1 på ukjent tid. Den må sjekkes på GPS.

4: Doctoren 22:29

5: DobbelO rundt 25:00.20160920_193711

Reklamer

23 kommentarer om “RøverkollenOpp

 1. Flott gjeng det der. Gratulerer med flott løping til alle (håper du får orden på leggen Mosern). Foreldremøte var et av de kuleste jeg har vært på, så jeg følte ikke at det var en tung prioritering. Nå settes alle kluter til for å få til en bra 3000m om ikke så alt for lenge.

 2. Takk for en herlig kveld i meget godt lag! Det ble et realt magadrag mot Røverkollen denne gangen også, men det toppet seg jo virkelig på banketten. Det ble servert, pizza, øl, cola, kaffe, is og varm eplekake. Dro hjem med en liter reko i bagen som et direkte resultat av en heidundrandes premieseremoni, der DobbelO tømte kjøleskapet for litervis av godsaker. Takk alle sammen for en meget hyggelig kveld, og spesielt takk til DobbelO som dro det hele igang – og i mål! Nydelig!

 3. Takk for en suveren kveld i DobbelO’s rike! Røverkollen Opp er jammen en tung affære – også i år. Beina er tunge i dag. Så ryggene til gutta en stund, men det gikk som det pleier å gå opp bakken. En artig twist i år var at Trener1 ville forlenge distansen, og kom ned igjen bakken for å følge meg opp igjen. Det var hyggelig gjort. Han påsto han hadde løpt feil, men jeg synes det var trivelig med selskap – en liten stund…
  Serveringen etterpå sto jo som alltid til 6 i stil. Samtalene rundt bordet var av det intense slaget, hvor man må kjempe seg til taletid om viktige tema som Strava-segmenter, VM i duathlon, Frøbergsberget, Furuberget, Vasaloppet med blanke ski og rulleski med eller uten fraspark. Alt i alt en minnerik kveld med gode og helstøpte menn med stål i bein og armer.

 4. Da har vi følgende status før On Track:

  Foreløpig STANDING i LFC 2016:
  1. O2snapper: 320 p
  2. Klatremus: 309 p
  3. Doc: 241 p
  4. Dir: 206 p
  5. Bukken: 200 p
  6. Trener1: 160 p
  7. 305: 125 p
  8. Raggsokk: 119 p
  9. St.Patrick: 100 p
  10. DobbelO: 77 p
  11. Mosern: 69 p
  12. Skogmus: 61 p
  13. Skippern: 50 p
  14. StakeKnut: 40 p
  15. Rally: 36 p

  ————————————————-

  Neste konkurranse: Tirsdag 11. oktober kl 1800 LFC On Track (Bauta). Løp 3000 m, 400 m og 100 m bane (Trasop). Ansvarlig arrangør: Raggsokk.

 5. Først: Hjertelig takk til DobbelO for tidenes bevertning med Pizza og avec i form av selvplukka eple i kake med is. Det var antagelig tidenes varmeste Røverkollen Opp i LF i historien, men det får de mer rutinerte krysssjekke mot egne treningsdagbøker. Jeg var i alle fall svett bare av joggeturen til den flotte startplassen under ØstreAker vei.

  Så løpet: Vi satt avgårde i et forrykende tempo, som for min del holdt helt inn til kirkegårdsbakken, St. Patrick var vist ikke klar over at det var en bakke så han forsvant foran, 305 likeså. Jeg holdt humøret oppe og var vel 30 sekunder bak 305 da jeg tenkte at her skal vi svinge til venstre, og det gjorde jeg men løp rett opp på en gangbro over den veien jeg skulle løpt på. Ikke gøy å snu og løpe ned igjen. Hell i uhell; der kom selveste Doc og da kunne vi løpe litt sammen – selv om jeg ikke klarer å snakke med 160 i puls. Grusbakken kjentes lengre enn lengst ut i år. Det var digg å komme opp i tårnet – klokka inn til 21:42.

  Takk til alle for sist.

 6. Da har jeg brukt to kvelder på å kose meg med premier vunnet i LF. Dette er av typen flytende hjemmebrygg. Må gi Skogmus terningkast 6 og 305 terningkast 5 (her var det egentlig 4, men siden din brygg nok holder 6-7% får du et ekstra poeng). Bestiller gjerne en kasse fra deg Skogmus 🙂

 7. RøverkollenOpp ble en minnerik affære. En utfordrende og flott kveld.
  I dag har jeg ristet løs på sykkel i skogen. For første gang har jeg krysset Imerslundmarka på stier på mountainbike. Endte opp ved Flagstadelva som jeg fulgte ned til Arnkværn. To elger møtte jeg på turen. Det var godt å riste løs over stokk og stein.

  Premiene står klare til å nytes fredag kveld.

 8. Gratulerer til alle som løp opp til Røverkollen, og til St.P som vant.

  Stas å få terningkast 6, og vinne over svoger i brygging. Må brygge mer av den ale’n der. Det er en pale ale med en del hvetemalt. Har noen andre på lur til GF. Innser at jeg må komme meg ut på rulleski snart om jeg skal komme opp til Tryvann i okt.

 9. Jeg får leve med det nederlaget der, Svoger. Og noterer at Klatremusa har en noe svakt utviklet gane for skikkelig øl. Bryggesettet er forøvrig innkjøpt i Grimstad, så her disser Klatremus sine egne.

  Restituerte med en rolig times joggetur i dag. Løping to dager på rad er framgang her i huset. Ringnes festival nytt til Barcelona-Atletico i kveld. 1-1.

 10. Litt lei vond legg, men dette går over. Gått til innkjøp av knudrete massasje kuler, (ikke vaginale), og bruker tvkvelden på gulvet mens jeg moser beina.
  Ellers takk for laget alle, spes kveldens vert med snadder mat.
  Håper å være klar til 3000 meter.

 11. Lykke til med leggen, Mosern! Ikke noe moro det der. Du blir klar til On Track! Det blir et flott kinder-egg hvor vi får tre øvelser i en fin innpakning. 3000 m er fæl – med kamp mot syra hele veien. 400 m skjønner ikke beina mine noen ting. 100 m er over før vi har startet. Bedre blir det ikke 😉

 12. Ukens höjdare: RøverkollenOpp med ølpølsepizzabanquette.

  Søknad: Løpe On track på Børstadbanen. Jeg kan ha anstand som bevitner tid og tilbakelagt distanse.

 13. Nice bike! Har noe lignende selv, med Lefty. Det er en super-smooth demper, men trenger litt stell og ettersyn. Ellers er det bare å kjøre på!

  OnTrack: greit for meg at du kjører alene. Men det må (ifølge regelverket til LightFlight være en enstemmighet blant medlemmene). Husk også at OnTrack inneholder tre øvelser: 3000 m, 400 m og 100 m. Du trenger ikke kjøre alle øvelsene, men da blir det jo færre poeng…. Du får min stemme til å kjøre singel på Børstad.

 14. Her sitter jeg og tenker på Mallorca 2017 – Jeg skal ned – 1 uke?, 4 dager? (instant på folkemunne) – Se det vites ikke i skrivende stund. Når jeg ser tilbake på treningsåret 2016 og oppsummerer, så var antagelig LFC Mallorca det aller gjeveste. Så dette må prioriteres……. Riktig god helg til samtlige…..

  @Mosern – Leggen?

 15. @Trener1: det er 1 uke som er selve ur-Mallorca slik det ble skrevet i de gamle Krøniker om hvordan en gutte-sykkel-tur-på-Mallorca skal være 😉

  For øvrig er Sugarfree, FunnyBunny og HangOver med neste år. Hotell og fly er bestilt for gutta! Det blir koz.

 16. Jeg går på ski. Når jeg går renn får jeg prøve å holde meg innenfor regelverket så godt jeg kan. Blir jeg disket pga stavlengde skal papirene henges over peisen i stua.

 17. Første løpetur i dag siden 3 sept. Og da tar vi en tur i kjelleren.

  Fikk «Oslos bratteste» av unga i julepresang, og bakken var like vond som sist. Men ny pers med 1 minutt, 22.23 minutter. Nr 19 av 90 i klassen, happy er fasit.

  Flott motbakkevær i dag. 2 av unga løp også, og fatter var stolt tilskuer. I morgen hytta og lett jogg og sykkel noen dager.

  Og leggen holdt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s