Røverkollen Opp 2016 tirsdag 20.9.16

Da er det på tide å kalle inn til årets utgave av Røverkollen Opp aka Helvetet i Nord aka St.Patricks minneløp.

Plan:

-Oppmøte i Myrullgrenda på Skytta kl 1800 for felles oppvarming til start. Alternativt oppmøte på startsted under Østre Aker vei. Start går når alle er på plass og klare, ca kl 1845 – 1900.

Målgang er som kjent på toppen av utkikkstårnet til venstre i bildet over.

-Nedløping til Skytta der det tradisjonen tro serveres Ølpølsepizza og røverhistorier.

Hvem er klare for en skikkelig tur ned i kjelleren på tirsdag?

Vel møtt!!!

Reklamer

17 kommentarer om “Røverkollen Opp 2016 tirsdag 20.9.16

 1. Det er med tungt hjerte jeg må melde DNS. Dette er kanskje det hardeste løpet i løpet av sesongen. Det er derfor tungt å ikke kunne stille. Er forøvrig i kanonform.

 2. Jeg stiller med de beina jeg har! Ligner nok fortsatt mer på sykkelbein, men det er bedre enn ingenting! 😉

 3. Oi oi! Det blir et sinnsykt kjør på tirsdag! Her er det høyt nivå! St.Patrick og 305 vil nok fort lede an opp bakken. Raggsokk er en sterk mann i bakker, og Mosern har løpt mye og fort i år. DobbelO er en luring, og kan fort bli råsterk på grusen mot slutten. Hører rykter om at Bukken også stiller. Han har begynt å løpe, så der vil det også bli tøff konkurranse. Gleder meg!
  God helg til alle mann!

 4. Uff. Dessverre DNS på meg og. Har ikke løpt i motbakke siden hauken i fjor, så dette hadde jeg joggu hatt godt av! Hadde vært moro å treffe dere igjen også, få ting som matcher helaften med LF-gjengen! Men småbarnslivet har tatt et kraftig grep om livet mitt. I natt var jeg eksempelvis opp tre ganger… Baby i hus er ikke forenlig med toppform 🙂 men moro altså, mest moro!

  PS: tacopizza har forøvrig etablert seg som en favoritt i heimen!

 5. Hei – så ikke dette før nå – har vært helt ute av alt som har med trening og lesning om trening i 14 dager nå. Trengte en nullstilling etter VM. Jeg kommer gjerne dersom det ikke er for sent å melde seg på. Skal på Mylla for å beise hytta, så jeg regner med å komme rett til start.

 6. Det er aldri for sent å melde seg på. Jeg tar høyde for etteranmeldinger i pizzaproduksjonen, så det er bare å komme. Og ja, det er lov å bare komme på banketten. Startfeltet ser bra ut, så det blir nok et rotterace i år igjen . Jeg er redd det blir bakbrudd på meg i år også, men håper Bukken kommer, så kan vi løpe bakerst og snakke om Skeikampen….. Vel møtt skal dere være!!!

 7. DNS herfra. Med hele 6 km løp på 14 dager pga en betent ankel blir det grisebank i dette feltet! Trist, men leit. Lykke til med syrefesten (og ølpølsepizza, selvsagt)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s