Høstlig begeistring

Høsten er her, men den er sommerlig varm med 20 grader på Hedmarken. Fargerike soloppganger lyser opp for de som sykler tidlig til jobb gjennom Hedmarkens skoger og kulturlandskap. Når dagslyset har ankommet kommer trærnes fargeprakt til sin rett.

Det er bare å nyte sommerens krampetrekninger.

2016-09-06 06.01.12.jpg
Solen stiger opp over Furnes.
2016-09-06 15.55.41.jpg
Høstens farger viser seg ved Øvre Vanntårn i Furuberget.
Reklamer

6 kommentarer om “Høstlig begeistring

 1. Fine bilder, St.Patrick!
  I morgen er det siste mulighet til å trene i rittmodus til neste års Off-Track! Da går nemlig åpent Klubbmesterskap av stabelen på Drivplassen, i Off-Track løypa (eller var det motsatt….?). Velkommen!!! Uansett – det blir 3 runder med full gæzz. Jeg har tatt treningslivet med ro etter Birken, og stiller med slappe bein og lave skuldre – klar til å kjøre hardt 😉
  Start kl 19.

 2. Løpetur i skogen i morgentimen. Etterpå sykkeltur og bading i Mjøsa med både kona og jentene. Sommer i september er allright.

 3. Drit og dra… der røyk min deltakelse i Røverkollen opp. Det er fortsatt tirsdag 20. sept som er dato? Tenk å legge et foreldremøte uten at skolen sjekker terminlisten for LFC.
  Ellers gleder jeg meg til den årlige deltakelsen i Oslo Maraton 1/2. Det er meldt fint vær for løping. Denne uken blir det også den årlige personalturen til Son – en utenomsportslik oppladning som pleier å være artig.

 4. Jeg melder meg til tjeneste den 20 september. Vil trolig løpe 5-6 ganger i år og Røverkollen og On-track blir to av dem. Hadde en beinsjekk i går med løpetest i motbakke. Konklusjonen er at motoren er inntakt, men rammeverket skrangler som pokker. Idag ble det heisen til 9 etg. Sees på start neste tirsdag.

 5. Min plan er å dukke opp på RøverkollenOpp. Kjører E6 innover etter jobb. Oppmøte hos DobbelO klokken 18:00? Kroppen er i fin form. 30 km terrengløp i Nordmarka henger dog igjen i leggene. Jeg vil også ha en oktoberfest friskt i minne på startstreken.
  Foreldremøte…milde himmel. Det personalet bør få en kraftig opplæring i hvor David kjøpte ølet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s