Påmelding – Siggerudsprinten 2016

Velkommen til sommerens store sykkel-gysare: Siggerudsprinten! 

Oppmøte: hos Doc kl 18, tirsdag 16.august.Reglement for løpet blir gjennomgått før oppvarming. 

Dusj er mulig etter målgang. Enkel servering. Tradisjonelt tilsnitt. Skryt og jug etter løpet som vanlig. Gode historier blir enda bedre. Velkommen! 

Regner med sinnssykt mange gode bein etter sommerens TransAlp. 

Reklamer

63 kommentarer om “Påmelding – Siggerudsprinten 2016

 1. Skal på sykehus med fatter. Oppmøte blir etter norsk sykehusstandard, håper jeg rekker alt.
  Et spørsmål: er dette et lukket arrangement? Har en råtass av en sykkelvenn som noen av dere har møtt tidligere, er det åpning for gjesteinntreden?

 2. Jeg stiller, med stakebein! Alle trøyetilbud vil bli vurdert, men denne gangen kjøres det mest sannsynlig for egne sjanser, det vil si sjansene til ihvertfall å få sett noen av spurtene. Har ikke sykla i felt på mange år, så hold avstand. Det kan tenkes at det snytes og harkes endel fra min lett gjenkjennelige Fuji Pro Team, forøvrig ikke mye mer som kan kalles proft oppå den riggen.
  Tar værforbehold, ved regn blir det kun bankett. I don’t do rain. 🙂

 3. @ Klatremus: behørig merking blir utført så snart jeg er tilbake fra Adriaterhavets kyst. Det blir tette spurter i år. Har #denfølelsen. 😎

 4. Kommer! (teamet stiller…), blir første racer-tråkk siden Riva, har heldigvis tråkka litt sti siste ukene, og mer venter til helga.

 5. Dette er årets høydepunkt, og datoen er ryddet for lenge siden.
  Har riktignok dukket opp en familiær sammenkomst av den mindre hyggelige sorten fra lunsjtider, så jeg kommer sannsynligvis just in time (som alltid, vil kanskje noen si, mens andre lever i den villfarelsen at jeg aldri gjør det …)

 6. Fokk! Jobber! Dersom jeg får noen til å dekke for meg prøver jeg å stille, da med sykkelbein fulle av overskudd grunnet relativt lite sykling i år…

 7. Steike. Kona valgte å bli født 16. august… Hun kunne jo holdt igjen et par dager, slik at jeg slapp å meddele DNS til det legendariske rittet. Trist for jeg hadde skumle planer om leie meg ut til det mest kapitalsterke laget, og kanskje tjene noen (sårt tiltrengte) grunker&spenn på hjelperytterrollen.

  Sånn er det imidlertid. Starten går uten meg, dessverre. Lykke til alle mann…..

 8. Hyggelig for kona. Dumt for oss. Du hadde trolig syklet rundt oss alle mann. Husker det legendariske magadraget ditt på Fjell-sletta i fjor. Det lukter svidd der enda….

 9. Hehe….. Doc.

  Kjenner igjen mine egne ord om – «rundt dere» ..etter alt for stort reco-inntak, ved en eller annen god anledning. (antagelig annual 2015) – Mest provokasjon fra min side. Etter det jeg har sett av dere i Trans Alp er dere på en annen planet, i et annet univers, ca 55 standardavvik unna oss mer normale syklister…..

 10. Jeg har veldig lyst til å stille til start med min CX. Dessverre blir kombinasjonen arbeidstid og reisevei alt for ugunstig. Derimot har jeg store ambisjoner om å være med på RøverkollenOpp. Tror faktisk at jeg dukker opp der. Ser frem til after-pizza hos vår store helt, Dobbel O. Ikke minst blir det en glede og fryd å møte de stolte LightFlightere.

 11. @stpatricks Hyggelig at du stiller i Røverkollen Opp (StPatrick minneløp). For min del er det den tyngste øvelsen vi har. Siste kneikene opp mot toppen er rett og slett brutale for en med hasjbein. Nå gleder jeg meg til stitur med Sugarfree og et utvalg av KOM-gutta i Østmarka.

 12. @klatremus: God tur i min gamle lekegrind. Jeg stikker også ut på tur. Det blir en tøff en. Staking fra Vien til Gåsbu. 12 km motbakke. Uvisst antall høydemeter. Gjør meg sterk. Heftig turvhjem igjen.
  Hils SugarFree.

 13. Kort innpå -….. i går løp jeg 3×4 km i 3:50 fart… Synes det var en tung økt, men så vendte jeg tankene til noe positive, tenkte på egen alder – i M50 er dette heftig, men som 35-åring kunne jeg jogga denne økten. Mulig jeg snart må få protokollført en senior avdeling i LF, de av dere som ikke skjønner dette er… nettopp… – unge…..

  Som Dir sa; jeg har 3 gode år igjen…..

 14. Da har jeg foreløpig startliste til tirsdagens GYSARE:

  O2snapper: kommer (kanskje litt sen)
  Klatremus: kommer
  Skippern: usikker ?
  StakeKnut: ikke hørt noe
  Doc: kommer
  Dir: kommer
  Trener1: dessverre DNS
  Raske Tomas: ikke hørt noe
  Mosern: kommer, muligens litt sen pga sykehusbesøk
  305: kommer
  Raggsokk: kommer
  DobbelO: kommer hvis vakt kan byttes
  Skogmus: kommer
  Bukken: ikke hørt noe
  Rally: ikke hørt noe
  Øyvind H: kommer
  Hemmelig venn for Green Machines: kommer

  Virker som vi har 10 sikre på start. Kanskje kommer det flere… 😉
  oi oi oi…dette blir moro…

 15. Uff. Dessverre mer en usikker på skipperen. Hverdagen har innhentet med med forpliktelser både sent og tydelig. Blir ingen sprint på meg i år. Uff, uff. Skal bli bedre LFC år etter dette!

 16. Jeg ønsker alle og enhver av deltagerne på Siggerudsprinten lykke til. På Hedmarken ble helgen rundet av på Cyclocross via Brumunddal og Neslandet til Helgøya. Runden ute på Helgøya er fin og asfalten er delvis ny. På vei hjem kom cyclocrossen til sin rett: La inn både grusveien til Bangsberget og Kongevegen/Gamle Kongevegen i programmet på vei hjem. Snaue fire timer i strøkent landskap. Amen.

 17. Regner med at Bukken kommer. Skal høre med han. Han har vært til fjells og har beina mett av lange tunge stiturer. Dette kombinert med mye tung fisking nordpå så bør han ha lette gode sprintbein. Trolig en av favorittene til et eller annet. Sees på start!

 18. Ser nå at Green Machines har hentet inn en hemmelig hjelperytter – bra, det trenger dere 😉 Testet beina rundt Øyern i går. Fin tur og beina funker fint de. Yr sier at det skal bli sol og litt vind fra nordøst. Om ikke jeg husker feil vil vi ta ha medvind hele veien. Kommer nok syklende ut – bruker litt tid på å få justert opp turbotrykket.

 19. Trolig blant tidenes Startliste LFC SS:

  Team O&O: 100 % (O2snapper: kommer kanskje litt sent)
  Green Machines: 100 %
  Team Tri: Mosern: kommer, muligens litt sen pga sykehusbesøk
  Team DN Aktiv: 305: kommer
  Team «La Beina Snakke»: 100 %
  Team Tri: DobbelO: kommer hvis vakt kan byttes
  Team nesten DN Aktiv: Skogmus: kommer
  Team SuperBukken: stiller med lætte bein
  RallyRally: kommer til banketten
  Hemmelig venn for Green Machines: kommer
  ————
  St.Patrick: DNS
  Skippern: DNS
  StakeKnut: ikke hørt noe
  Trener1: DNS
  Raske Tomas: ikke hørt noe

 20. Har vært litt stille på bloggen fra min side i det siste. Grunnen er at jeg akkurat har kommet tilbake fra 2 ukers strategiseminar under tittelen: «Hvordan lykkes på SiggerudSprinten». En av foredragsholderene var ikke overraskende 305 som øste av sin strategiske verktøykasse. Han fokuserte veldig på Råkendalen og hvordan man taktisk løser den. Utover det så har jeg vært i terapi for å bygge mental styrke. Her har Trener1 vært en umåtelig stor kilde til inspirasjon gjennom konseptet «For Guds skyld ikke spis før du trener». Håper dette er tilstrekkelig for å være med å leke litt med de store gutta på de store lagene som Team O&O og La Beina Snakke. Dette blir som vanlig en rysare med både lovlige og ulovlige finter undervveis. Sees til dyst kl 18.

 21. Jeg vil bare takke for igår og ytre takknemlighet for gjestfriheten til Doc og kvaliteten på arrangementet. Sportslig var det også en høydare med fine tette dueller og høy fart. Definitivt en av årets morsomste økter. Utrolig gøy å møtes 8-10 ganger i løpet av året og la kjerring være kjerring, unger være unger, jobb være jobb og bare la gutter være gutter.

 22. Enig med Dir. Et supert arrangement igjen av Doc. Ble overrasket over pulsprofilen min igår, da jeg toucha makspuls på sykkelen. Det har jeg aldri klart før, men det var urutinert å gjøre det i første bakkespurt. Det var jo det. Konklusjon: stakebein kan brukes til litt av hvert.
  Gleder meg til resten av lfc, og håper så mange som mulig legger øvelsene til partallsuker. 🙂

 23. Applauderes herfra også. Hva gjør vel litt syre når en seksstjernes middag i hyggelig lag venter. Siggerudsprinten er uforutsigbar og lever sitt eget liv hvert år. Takker min makker O2 for at jeg fikk så god uttelling i går. Ser fram til de kommende konkurransene i LFC.

 24. Takk for besøket gutter! Det er trivelig å ha glade karer i huset som setter pris på både konseptet og serveringen 😉
  Tror jammen det ligger an til Siggerudsprinten neste år også! Da tror jeg vi feirer 10-års jubileum.

  Gratulerer spesielt til Klatremus som dro seieren i land i år – selv om han ikke (etter eget utsagn) er noen utpreget sprinter. Nå har det blitt kjørt hardere og hardere for vært år, så beina er møre hos de fleste når streken nærmer seg. Dessuten er det mye rutine og klokskap i feltet, så man må være både smart, rask og utholdende med høy syre- og smerteterskel for å vinne Siggerudsprinten. Derfor er det ikke overraskende at Klatremus tok det i år. Vi andre får bare trene mer….

  Mange av oss sees vel i Lillehammerområdet om en drøy uke! Det blir kult det også – men årets sykkelhøydepunkt er nok for min del bak meg 😉

 25. Resultater fra Siggerudsprinten 2016:

  Spurt 1:
  1. Doc, 2. O2snapper, 3. Klatremus, 4. Dir, 5. Øyvind, 6. 305, 7. Jan Erik, 8. Skogmus, 9. Bukken, 10. Raggsokk, 11. Mosern
  Spurt 2:
  1. Jan Erik, 2. Klatremus, 3. O2snapper, 4. Doc, 5. Øyvind, 6. Dir, 7. Skogmus, 8. Mosern, 9. Bukken, 10. Raggsokk, 11. 305
  Spurt 3:
  1. Klatremus, 2. O2snapper, 3. Øyvind, 4. Dir, 5. Doc, 6. 305, 7. Bukken, 8. Raggsokk, 9. Skogmus, 10. Mosern, 11. Jan Erik
  Målspurt:
  1. Klatremus, 2. O2snapper, 3. Doc, 4. Dir, 5. Øyvind, 6. 305, 7. Raggsokk, 8. Bukken, 9. Skogmus, 10. Mosern, 11. Jan Erik

  Sammenlagt og totalt for Siggerudsprinten 2016:
  1. Klatremus 100 p
  2. O2snapper 80 p
  3. Doc 60 p
  4. Dir 50 p
  5. Øyvind
  6. Jan Erik
  7. Raggsokk 45 p
  8. 305 40 p
  9. Bukken 36 p
  10. Skogmus 32 p
  11. Mosern 29 p

  (Rookies, Hemmelige venner og Hangaraounds får ikke poeng før de er opptatt formelt på Generalforsamlingen).

  Vel blåst gutter! Og husk – alle får poeng…. 😉

 26. Foreløpig STANDING i LFC 2016:

  1. O2snapper: 320 p
  2. Klatremus: 309 p
  3. Dir: 206 p
  4. Bukken: 196 p
  5. Doc: 191 p
  6. Raggsokk: 128 p
  7. Trener1: 100 p
  8. Skogmus: 61 p
  9. Skippern: 50 p
  10. Stake: 40 p
  10. 305: 40 p
  12. Rally: 36 p
  13. DobbelO: 32 p
  14. Mosern: 29 p

  Neste øvelse: Røverkollen Opp! Arrangør: DobbelO.

 27. Takk for strålende arr! Plasseringsmessig sett noe magert utbytte for undertegnede, men en skikkelig økt var det.

  Vedr. dato-diskusjonen, har sett litt nærmere på mulighetene for å flytte on-track (fra 11.10), etter ønske/søknad fra DN-stakern om arrangementer i partallsuker. 11.10 er i en oddetallsuke. Alternativer:
  1. flytte en uke ut i tid: 18.10. oppside: 305 kan delta; nedside: samme uke som gen.fors (etter at den er flyttet en uke tidligere..)
  2. flytte fram en uke: 4.10. oppside: 305 kan delta gitt at han ikke skal på høstferie; nedside: undertegnede skal mulighens/forhåpentligvis på høstferie

  to uker før 4.10 krasjer med røverkollen, og to uker senere enn 18.10 blir for sent (november, + at det sikkert er en eller annen regel som sier at sesongen skal avsluttes med gen.fors…)

  Konklusjon: dato står fast, on-track avholdes tirsdag 11.10.

 28. Viser til utredning og innstilling fra Ragsokk, av innlegg foregående, og har ingen innvendinger. Søker herved om å få gjennomføre On track solo i uke 40, da det gjennomføres høstferie vestpå. Økten dokumenteres med Polar v800, alle relevante data fremlegges. Gjennomfører 3000m bane, samt 400m og 100m. Data offentliggjøres i henhold til frist av 11. oktober og må gjerne benyttes som referanse.

  Legger forøvrig inn protest på poengberegning etter Siggerudsprinten. Alarmen går, selvsagt, når en journalist arresterer en siviløkonom i regnefeil, men her er åpenbart noe feil, Doc. Jeg var foran Ragg på første, tredje og målspurt (teller dobbelt), men kom bak i sammendraget, det kan ikke stemme? Dette var første øvelse for meg, og det er tre igjen. Jeg trenger alle poengene jeg kan få. 😉

 29. Jeg legger herved inn søknad for å gjennomføre ON TRACK solo 11. oktober. Øvelsene gjennomføres på vei hjem fra jobb på Børstad idrettsarena. Om nødvendig kan det mest sannsynlig dokumenteres med vitne på banen. Det blir en drøy reise vei til Oslo for å løpe 3 500 meter.

  St. Patrick

 30. For oss som kjenner igjen en god innsats:
  Sjekk Facebook, Lars Espen Kristiansen og Larkollen rundt eller tour the støtvik.
  I løpet av 24 timer syklet han alene 73 mil.
  Leder strava challenge i august

 31. Shit! Nest sist!!!!! Har vært veldig uheldig med terminliste/jobbing i år… Røverkollen opp går som planlagt 20.9. Oppsatte datoer for On track og Trywasser Upf jobber jeg …. Hva med å utsette Trywasser Upf til 4.11? Da kan On track kjøres 18.10. i uke 42 som gjør at også 305 kan være med.. Mulig dette har vært diskutert tidligere, men det er verdt et forsøk…..

 32. Hei – ser det er to søknader om å avholde individuell LFC konkurranse. Vi har (utrolig nok) også vedtatt noe på dette fra GF 2008. Her står det følgende:

  § 2.1 …..Oppmøte skal gi flere poeng enn de som prioriterer å slappe av på sofaen. Deltakelse skal belønnes! Individuelle konkurranser teller ikke, om ikke annet er tydelig avklart på forhånd, med enstemmig enighet blant alle medlemmene av LightFlight.

  …så hvis jeg leser dette riktig er det avhengig av enstemmig enighet i forkant blant alle medlemmene av LightFlight. On Track er vel den mest målbare – og kanskje – like konkurransen. Vind vil ha noe å si, men banen er rund… Individuell konkurranse er ikke så morsomt, og litt av poenget med LFC er jo det sosiale. Uansett, jeg stemmer «ja» denne gangen, men kommer ikke til å gjøre det til en vane… 😉
  Da må resten av LightFlights ærverdige medlemmer også si sitt før dette er ok.

  @Mosern: imponerende innsats av han karen der. Tøffe tak! 24 timer alene er mentalt utfordrende.

  @305: det kan virke som min kalkulator fra 1980 trenger å bytte batteri. Det har vært en divisjons-uregelmessighet i utregningen av Raggsokk sine poenger. Mulig kalkulatoren har følelser, ettersom Raggsokk kom uvanlig langt ned på listen – tatt i betraktning hans kraftfulle sykkeltråkk. Dette gir følgende endringer: 305 rykker opp fra 8. til 7. plass. Bukken rykker opp fra 9. til 8. plass, mens Raggsokk blir plassert fra 7. plass til 9. plass – som da skal være korrekt. Jeg justerer listen asap.

 33. Justert liste: Bukken har fått + 4 poeng, 305 + 5 poeng, og Raggsokk – 9.
  Medførte ingen endringer i rekkefølgen, med unntak av at 305 nå innehar 10.plassen alene, og StakeKnut er skjøvet ned til 11. plass.

  Foreløpig STANDING i LFC 2016:
  1. O2snapper: 320 p
  2. Klatremus: 309 p
  3. Dir: 206 p
  4. Bukken: 200 p
  5. Doc: 191 p
  6. Raggsokk: 119 p
  7. Trener1: 100 p
  8. Skogmus: 61 p
  9. Skippern: 50 p
  10. 305: 45 p
  11. StakeKnut: 40 p
  12. Rally: 36 p
  13. DobbelO: 32 p
  14. Mosern: 29 p

 34. Her var det stille, er det nervene før birken? Hvor er alle innlegg om besparelser av gram ved og babere kroppshår, dekk snakk og hvor mange knaster man velger på ultrabirken.
  Vel nå har jeg slengt inn en påmelding og sykler lørdag. Med min sportslige innsats de siste 3 årene har det så langt gitt meg pulje 2.
  Målet mitt er og hente bilen min som står i Lillehammer lørdag.
  Vi ses sikkert i Håkonshall hvor vi tar en evaluering av de nye partiene og hvordan i helsikes jeg klarte og karre til meg en plass i pulje 2. Ultra gutta og andre birkebeineren lykke til.

 35. Lykke til selv Rally! Ja, det er litt stille her – var mer sting før, men så vel disse andre mediene som Strava og Facebook tatt over litt. Uansett; O2 og jeg kjører opp til O2-bua på Nordseter i ettermiddag. Der kommer vi til å høre regnet plaske mens vi drikker en øl eller to. Blir det mye regn, kan det hende vi åpner en flaske vin og går for DNS. De pengene jeg burde brukt på kjedeolje og det siste av dekk har gått til div tannlegebesøk og sist, men ikke minst, en slik kjevekirurg. Visdommen (tanna) er ute og inntaket av piller med rød trekant er nå nede på det jeg kaller et akseptabelt nivå. Likte ikke fire dager uten å trene, men det spiller nok ingen rolle.
  Håper dere får en fin tur lørdag. Her har vi flere som er i god form, og på en god dag kan alt skje. Dir er vel den rytteren som resultatmessig kan gjøre det skarpest. Med den gode evnen mannen har til å presse seg i høy fart blir han å regne med til finalen. Du får kjøre smart og la disse gamle kare kjøre løpet. Gå under radaren og klink til på slutten. Doc starter dessverre i en pulje hvor snittfarten og lysten på å kjøre hardt, er vesentlig mindre. Så får vi håpe du får en god reise og kjører deg opp igjen til den pulja du hører hjemme i.
  Ser på terrengsykkel at O2 og jeg er nevnt som personer å se opp for i Ultrabirken. O2 har stort sett snakket om tur og Kvikk Lunsj det siste, men jeg vet at han er i storslag. Spørsmålet er om han mentalt er klar for en tur i kjelleren. Jeg håper det – da lukter det topplasering.

  Lykke til alle sammen!

 36. Hoi!
  Artig at du stiller i Birken, Rally! Pulje 2 er vel fortjent. Jeg er i sumpa etter to år med «stang-ut» på Birken (tryn, sammenlapping av kropp, sigepunktering x 3) så pulje 5 blir tungt… men jeg får bare legge meg i front og plukke syklister. Regner med å nå igjen en del – har 1200 ryttere foran meg. Ned fra Sjusjøen kan det fort bli folksomt i løypa – og Sjøseterveien blir det store felt. Snakket med en som startet i pulje 5 i fjor, og det hadde vært puljer på 200 samlet på Sjøseterveien. Det er ikke helt ufarlig… Får prøve å støte fra de 😉
  Tipper Dir bare kan sitte i «bussen» og støte fra de andre ned Ballettbakken. Tipper topp 10 i klassen på Dir i år. I fjor lå han jo an til å vinne….

  Lykke til på Ultra-Birken! Er vel o2snapper, Klatremus og Bukken som stiller fra oss. Ser ut som været kan bli litt vått, men løypa skal være knall. Blir nok bra uansett! Har trua på Klatremus, selv om han er ei tann fattigere (i dobbel forstand). O2snapper har vist høyt nivå i hele år, og vil være der framme – hvis han holder seg på sykkelen, og ikke knekker ramma!. Bukken er solid etter mange timer på sti med sykkel. Er rutinert, og vet hva han går til. Dette blir flott!

 37. Lykke til på Birken (alle varianter av distanse, puljer, aldersgrupper, kjønn(?) mm).Tipper det blir gode plasseringer på dere alle. Kjør forsiktig.

 38. Jeg gleder meg stort til årets ritt. Startfeltet er råsterkt og det kommer til å bli skyhøy fart fra start. Om jeg henger med til ut av første skogsparti er det håp, men jeg tviler på at jeg er sterk nok til det på grunn av veldig høy åpningsfart. Vi får se. Kult at Rally stiller. Hadde ikke vært så bekymret for å starte i pulje 5 Doc. Tror ikke du skal være redd for å måtte taue hele gjengen. Vanvittig mange sterke syklister som av forskjellige grunner ikke starter i første pulje. Lykke til til til gutta som skal kjøre Ultraen. Jeg har tro på både O2 og Klatremus. Det gjelder å holde seg unna tekniske problemer. Bukken har såpass mye stierfaring at han kommer også til å slå godt fra seg.

 39. Thanx. Det er klart at logikken til Dir holder vann: pulje 5 er like bra som pulje 1, dvs at pulje 15 er like bra som pulje 10, og pulje 25 like bra som pulje 20…. jaddda. Jeg kjenner jeg har gått litt «puljesur» av dette – men som det solskinnsbarnet jeg er skal jeg holde humøret oppe, og heller kjøre som et svin for å utligne bakdelen…

  Ser at det kan bli bløtt på UltraBirken i morgen. Smør dere inn med krem, og knip igjen øynene – så slipper dere å plukke grusbiter ut av øynene i morgen kveld. For øvrig tror jeg at løypa skal være «all time high»! Spennende å høre hvordan det går!

 40. Jeg hadde helt glemt Birken. Siste gangen jeg deltok var i 2008. Det er en stund siden. Når ingen nevner Birken her på bloggen går rittet meg hus forbi. Nå håper jeg at LightFlightere som skal sykle en eller annen distanse mellom Rena og Lillehammer har prikket inn formen. Lykke til. Gi gass. Vis folket hvem som kan sykle.

 41. Very good, St.Patrick!

  Har notert o2snapper, Bukken og Klatremus på UltraBirken.
  Så er det Rally, Dir, Doc og Raggsokk som skal til pers på BirkenBirken. Raggsokk starter i pulje 9, og det er jo som kjent like bra som pulje 4…. 😉

 42. Til oss andre som ikke skal til Lillehammer, minner om «Årungen rundt» på søndag. 10.5 km full fis.

 43. Lykke til fra alle tenkelige puljer, alle mann! Enig med Rally: å finne bilen og komme seg vel hjem igjen må være pri én. Åka nu!

 44. Jeg har sjekket resultatene til O2snapper, Direktøren og Doctoren. Det er bra gjennomført. God trøkk i beina. Jeg går ut i fra at alle som ikke går på penicillin hadde en fin dag i den løypa som ble foretrukket.
  Nå er det bare et år med forberedelser som gjenstår før neste start på to hjul i Birkebeinerland.

 45. Løp Årungen rundt i helga. Et av Norges eldste løp. Var sliten i mål, og kom over innbydelsen til løpet i dag på sportsmanden.no.

  «Start høsten med Årungen Rundt – en real høstklassiker på Ås

  Årungen Rundt arrangeres i år søndag 28 august. Løpet har en utfordrende løype over 10,5 km med noen bratte kneiker og en hard avslutning. Løpet ble første gang arrangert i 1928 og det er hittil kun 37 menn som har løpt på under 40 minutter og 13 kvinner under 45 minutter.»

  Løpet arrangert 90 ganger og kun 37 stk under 40 min! Klokka mi viste 20 blank etter 5, fasit 43:30 i mål. For de tøffe gutta.

 46. Bra jobba Mosern. Jeg vil tro at siste halvdel var av den sorten hvor det graves dypt i kjelleren. Ditt resultat qualifiserer til qualitetsreco selv midt i uka.

 47. Grattis til St. Patrick med seier og det som ut fra resultatlistene må ha vært et vanvittig løp i
  Nordmarkstraver’n i dag! Men hva er greia med Askim IF?

 48. Meldte meg på under lightflight, men det var tydeligvis ikke registrert lag. Noen har tydeligvis plassert meg under Askim av en eller annen grunn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s