Reminder – vedtak Generalforsamling 2015

På Generalforsamlingen er det ofte ikke alle som husker det samme. Derfor har erfaring vist at det er klokt å dokumentere galskapen. Ser at det er stilt spørsmål om anvendelse av World Cup poeng. Jeg henviser derfor til vedtak nr  1. De andre vedtakene var å kjøre «plain racer» med inntil 80 mm felg på Hverven (vedtak 2). I tillegg ble stor sett alle øvelsene gjort om til Bauta (merket med rød skrift, unntak: VinterTri).

Neste øvelse: Siggerudsprinten!

2015-10-23 23.45.52

Reklamer

12 kommentarer om “Reminder – vedtak Generalforsamling 2015

  1. Hei Doc, er det mulig å flytte On track og TrwU til en partallsuke? I så fall blir det mulig også for meg å være med. Dette er jo to klassikere jeg gjerne vil ha med meg. Og så er det jo klart allerede nå at Lfc trenger noen flere profiler på start for å bli spennende. 😉
    Fortsatt god sommer til alle.

  2. Heisann! For meg så kan vi gjerne flytte TrwU. Men slike viktige spørsmål lar jeg være opp til arrangøren av det spesifikke arrangementet å avgjøre. I dette tilfellet Klatremus. Han er nok vennlig innstilt, da han – som meg – synes det er et poeng å ha med flest mulig på LFC. Hvis det i tillegg er snakk om markante profiler, vil nok Klatremus gjøre det han kan. Det samme gjelder OnTrack – og her er det vel Raggsokk som egentlig har tatt over arrangørrollen, selv om O2snapper står oppført. O2snapper har nok med å være konstant begeistret, så da får vi andre ta oss av det praktiske 😉

  3. Vi vil selvfølgelig ikke gå glipp av 305 på rulleski til Tryvann. 28. oktober er en dårlig dato for meg også. I år skal jeg ned å løpe «Gubben» sammen med Advokaten og noen andre kjente. 27 km terrengløp tror jeg skal passe perfekt 30. oktober. Da flytter vi GF og Trywasser Upf til fredag 21. oktober. En uke mindre med øving på rulleski, men det tror jeg går bra. Håper folket noterer seg dato.

  4. Tidspunktet er notert.
    Jeg stiller også på Siggerudsprinten. Det er kun egen begravelse som forhindrer deltakelse der.

  5. Jeg mener å ha en ekstra sykkeltrøye med Team O&O som vil passe Trener1 – hørte du det? Du er ønsket inn Olav (Arne er da lite brukt)

  6. …Arne (den andre delen) er seff kjøpt opp av Green Machines. Men det er hemmelig fram til visse punkter på løypa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s