Azael

20160719_115429Vi møtte dansken Azael på vei til Monte Bondone. En glad syklist fra Danmark fikk en rask innføring i fjellivets gleder. 100 km med 1900 høydemeter hvor brorparten av de vertikale meterne er fordelt på ca 17 km. Stort sprekk i feltet, men samling for lunsj og drikke på 1650 m.o.h.  Heftig utfor hjem til Riva del Garda. Bad i Gardasjøen frisker opp slitne  kropper. Reco: Hakadalskrigeren går for vin. St.Patrick kjøpte med en boks Franziskaner weißbier på toppen av fjellet. Nytes iskald. Frakten fra fjellets topp til Riva del Garda gir god smak.

Reklamer

3 kommentarer om “Azael

  1. Artig å se at du koser deg i utrolig fine omgivelser, St.Patrick! Riva del Garda og området rundt blir aldri feil! Enjoy. Det ryktes at Trener1 ferierer i sydenden av Gardasjøen… Bra valg av sted det også.

  2. Flotte bilder og fine turer St. Patrick. Jeg var lengre sør (Salò og Desenzano), og hadde 37 grader på det varmeste slik at all løping var ren tortur. Derfor ble det 60t solseng og 6t løp på 11 dager. Forsatt god sommer til alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s