Trans Alp dag 2

Vi spiser fjell til frokost og lunsj. Supert humør i alle LF lag. Felles middag i går og vi går for det i dag også. 3000 høydemeter = en recoweiss til massasjen.

image

Vi gleder oss til i morgen

Reklamer

5 kommentarer om “Trans Alp dag 2

  1. Ser fantastiske bilder fra Twitter fra etappene. Ser varmt, vilt og vakkert ut. Lykke til alle lag. Nå er det vel 5t kontinuerlig spising? Hva er forresten det i de baljene som dere sitter med beina i etter målgang; saltvann?

  2. Ja, det er noen salter og slikt som skal være bra for beina. Nå går vi stort sett kvalme fra vi kommer i mål til vi legger oss. Skikkelig matlei. Begynner å kjennes på kroppen nå selv om dagens etappe gikk bedre for meg enn i går. Da gravde jeg dypt på slutten.

  3. Jeg har fullført noen etapperitt, men har aldri slitt med kvalme. Jeg har derimot vært sulten nesten hele tiden. Det har ført til at jeg har vært lei av å spise. Det er jo spise man stort sett gjør når det ikke sykles eller soves.
    God tur og husk at det er mat i godt drikke.

  4. Kvalm. Du mangler salt (for å si det enkelt). Ser ikke ut til å prege deg, PREGO! Gogogo…..

  5. Det er kun fryd og gammen etter Passo st.Barbara. håper for deres del at de tre kilometerne fra Arco til Riva del Garda blir gjennomført før sønnavinden gjør seg gjeldende. Lykke til. God tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s