På vei inn i bobla – Trans Alp 2016

Om 2 dager reiser 8 tullebukker à 4 lag for 7 dager med fest gjennom 20000 høydemeter og 900 km – sykkelbonanza gjennom Alpene og Dolomittene.

Noen av oss har vært i bobla siden november i fjor. Andre er på vei inn i bobla nå. Det meldes om sykt spreke bein, og det har vært trent utrolig dedikert og grundig hos de fleste. Noen av oss har ikke fått trent så mye som vi kunne ønsket, men lover å gi jernet hver dag – og blø for drakta (om enn ikke bokstavelig). Det er meldt drittvær fra start – noe som er gode nyheter og en kjempefordel for oss. Mellom-Europeere liker jo ikke kaldt og vått (det gjør ikke vi heller – men vi takler det bedre…).

Det blir nok sporadiske rapporter fra turen – og vi satser på å:

 1. komme levende fram til Riva
 2. gjennomføre med stil
 3. ha det moro
 4. kjøre PREGO-fest i Riva når vi alle er samlet der etter dag 7.

Nu kör vi!!

Reklamer

13 kommentarer om “På vei inn i bobla – Trans Alp 2016

 1. Ja, nå skal det bli godt å komme i gang. Det er mye artig kommunikasjon mellom lagene. Alt kan ikke legges ut på LF, men det går i lette bein, lette sykler, pakking av sykler, noen øl og litt vin + underrapportering på Strava. Dette blir årets opplevelse på to smale hjul. Team O&O skal smile seg gjennom bakker og berg. Det vi taper oppover skal vi ta igjen nedover 😉
  På bilde ser jeg en som smiler og mener det, den andre har et smilerikkemenjegmå-smil.

 2. God tur til alle. Nyt turen og ferien. Samle minner for livet! Og for all del, skap noen gode historier. Det er de som blir husket. Vi som ikke er inne i deres boble føler oss nok litt til sidesatt. Men det kan vi vel takke oss selv for. Kunne jo meldt oss på vi også 🙂

  Bukken og Rally drar til fjells med baggy og fulldemper. Vi får prøve å ikke skjemme oss helt bort der oppe. Blir uansett moro. Bedre stier finnes knapt. Dessuten starter jeg 6 ukers ferie om 3 timer 🙂

 3. Vi som ikke tør sykle utfor kan bare ha det så godt. 🙂 Minn O2-snapper på at han trenger frokost hver dag der nede. (Train low, compete high) 🙂 Det skal bli artig å følge dere, selv om jeg mistenker den hjemmesiden til TA til å være litt 1.generasjons og ikke slik den burde mhp mulighet for å følge lagene gjennom etappene. Kankje Visma bør ta over hele showet?

  Riktig lykke til alle mann. Dere er alle vinnere uansett i mine øyne!

 4. Det blir artig fra sidelinjen også, jeg kommer til og surfe rundt etter mellom tider 😉
  Håper ikke oppkjøringen har tatt for hardt på utstyret. Dir logger knekte eiker, doc en pungtering. hmm

  Jeg er på skeikampen, kosta på helsa en 1000lapp på klinikkensugerpenger og reiste til fjells, å når alt er på stell, måte jeg ut og sjekke Bukken`s rike på skeikampen.
  Liten vidoy blei det også.

 5. Hei, gutta.
  På siste etappe skal dere over st.Barbara. Dere sykler «feil» vei. I Giroen er bakken beryktet. Ikke fordi den går spesielt høyt over havet, men bakken er lang og skal ha noen av de lengste strekkene med svært bratte bakker. Bakken starter i Girosammenheng i Bolagnono rett utenfor Arco. Jeg har syklet den mange ganger og rast ned til Rovereto på andre siden. Dere får nyte utforkjøringen. Smal vei. Tett skog gjør det svalt. Brems fornuftig inn mot svingene. Bare nevner det.
  I bunn av bakken er det 3 km til Riva del Garda/Reiff am Gardsee og mål!
  Lykke til. Glück auf.

 6. I dag løp jeg det som må være Østmarkas indrefillet. Fra Skulleruddumpa inn på blåsti, etterhvert langs Flyktningeruta til Vangen der drikkeflasker ble fylt og jeg fikk en fin prat med de hyggelige som driver stedet. Skulle være stor fest der i dag. Nydelig dekorerte bord i stua med hvite duker og plenty med vinglass og dekorasjoner. Hjemturen tenkte jeg å gjøre lettere, men jeg tok feil. Stien mot Sandbekken/Eiriksvann er ultrakupert, kanskje mer kupert enn Flykningeruta, selv om hver bakke ikke er like lang, så er det flere av de. Slike turer er harde selv om farten ikke er stor. Det som er trist er at jeg ikke traff ET eneste menneske der ute på stiene, en flott juni dag. Det er egentlig litt tankevekkende.

  Jeg løp helt hjem til Nordstrand. Det ble over 4 timer og 28-29 km på blåsti, 33 km totalt. Ca 1000 høydemetere, harde høydemetere. Ble Norrlands GULD reco. (antagelig mer enn en 🙂 )

  Lykke til i morgen og utover til alpinistene.

 7. Bra jobba, gutter. Nr 7 og nr 24 i masterklassen er innafor så det holder.
  Gled dere til morgendagen. Grödnertal/Val Gardena er en höjdare. Se frem til å ankomme st. Ullrich/Ortosei. Da ser dere Sella reiser seg innerst i dalen. På høyre side etter st.Christina ser dere Saslong-classic, den legendariske utforløypa hvor Aksel bruker å herje. Gjennom store deler av dalen ser dere også Langkofel/Sassulongo reiser til høyre. Til orientering så ligger Seiseralm innenfor skogkanten på høyre side av Grödnertal. Sellajoch er konge og lettsyklet. Dere slipper å kjøre helt ned til rundkjøringen I Canazei, men svinger av i krysset litt oppe i lia. Det sparer dere for mange høydemeter og serpentinsvinger til Passo Pordoi. Utforkjøringen til Arabba vil dere digge, og der får dere en ganske heftig kneik til Passo Compolongo. Snill utforkjøring med herlige svinger til Corvara. Det er bare å nyte.
  Dolomiti superbike!!

 8. Østfold tri i dag. Øs pøs sykkeltur. 2:28 er ikke noe skremmeskudd totalt, men svøm på 32 (3 svømmetur i år), sykkel 1:07( 3 sykkeltur ute i år) og løp 45. Happy.

 9. Bra jobba, Mosern.

  På Hedmarken var det røft og tøft i dag. Lettskyet og 25 grader på formiddagen. Staking til Gåsbu. På vei hjem staket jeg opp langs Furuberget og brattbakken om Hoel gravlund.

  2 1/2 time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s