Vätternrundan 2016

image2 (1)

Meldte meg på Vätternrundan i fjor høst for å ha et treningsmål for 2016. Trener 1 opplyste om at det er en svensk klassiker. For de som interessert i vite mer om det kan de lese her http://www.ensvenskklassiker.se/startsida/

Har noen hemmelig venner som pleier å sykle dette rittet, og de ordnet opp med alt praktisk rundt overnatting etc. Sov på en skole og det er noe av sjarmen. Ble mye sjekking av yr.no, storm og alle mulige værtjenester i bilen. Etter en måned med finvær var det passende med regn.

Staret klokken 04.10. Nesten tørr avfalt på start, men ble fort vått. Regnet en del de første 4 timene, men ble heldigvis tørr asfalt siste halvdel. Vi var ikke så mange, og etterhvert fikk vi heng på gruppe fra Örebrocylistarna. Det hjelper godt med et tog. Planen var å henge med så lenge som mulig, og det gikk ganske så bra. Ble kun en liten pissestopp og en kort ufrivillig stopp på grunn av en bru som ble heist opp for slippe forbi en båt. Hadde akkurat tilstrekkelig drikke og mat på lommene. Brukte også en premie fra LFC, en singlet med integrert camelbak. Takk til O2 snapper. Klokket til slutt inn på 8.32 og er svært fornøyd med det. Ikke allverdens med langturer i beina. Moro å ha være på Vättern. 23 000 tusen startende er ganske heftig. Svenskene er gode til å arrangere.image1 (1)

 

 

 

 

Reklamer

8 kommentarer om “Vätternrundan 2016

 1. Bra jobba Skogmus. Du mangler Vasaloppet og den derre Vansbrosvimmen, eller hva den nå heter. Det er bare å trene.

 2. Grattis Skogmus! En klassiker som må gjøres en gang. Det er 8 stk Trans Alp-farere som er godt inne i «bobla» for tiden. Kun dager igjen.

 3. Trans Alp blir sikkert fantastisk. Ekstra moro når dere er en gjeng. Lykke til. Blir kult å følge med.

 4. Gratulerer, igjen med sterk tid og ikke minst en dag med idrettsglede. Livet blir nesten ikke bedre.

 5. Gratulerer med Vättern skogmus,jeg har en gang syklet Vättern mtb artige løype det også. Av hva jeg kan huske er dette lagt ned. Vätternrundan er en klassiker og den skal sykles engang.

  Skjønner det er sesongens store mål er like rundt om hjørne får flere her. Alle økter på strava logges med kroner og pokaler og alle kjøres «selvfølgelig» på sparebluss og overskudds bein 😉 Lykke til med Trans Alp.

  Selv skulle jeg kjøre intervall i dag og oppkjøring til Bukkerittet, men byttet denne økten med 2parafinforthe og en svalt og mørkt rom. Så ingen Strava kroner eller pokaler bare overskuddsbein 😉 Onsdag kveld legger jeg meg inn på hytta til Vangen Roy på Skeikampen og lader frem til Lørdag.

  Her er mitt siste sykkel kjøp https://www.giant-bicycles.com/nn-no/bikes/model/defy.advanced.pro.0/19264/77456/

 6. Grattis Skogmus! Sterk tid! Det vet jeg, har vært med 3 ganger selv på Vatternrundan. Fint arrangement, og 30 mil er langt! Var også med på MTB Vattern i sin tid. Med Bukken. Det var tidenes gjørmeløp…

  Er godt og grundig på vei inn i TA2016 bobla. To dager til avreise….

 7. @Rally, MTB Vättern har gjenoppstått. Håper du er frisk og rask igjen til Bukkerittet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s