Off track i verdensklasse

Utrolig gøy og hardt med rundbane i kongeløypa til Rally og Driv IL. Ut fra start vet O2 og jeg at det er 110% (i hvertfall for meg i går). Så fortsetter det der så lenge det går. Den farten holdt en runde for meg i går. Erik Kay og Sturla Kaasa var med O2 og meg. Ut på andre runde holdt Erik Kay farten, mens vi andre slapp oss litt ned. Jeg var litt hard på pedalen i en sving og måtte sleppe O2 med 10-15 sek. Kaasa var en liten tur over sykkelen. O2 stoppet for å fylle luft ved runding ut på siste runde. Da fikk jeg kontakt og noen sekunder med meg ut på en tung runde. O2 kom opp på slutten og spurten min var ikke eksisterende.
Artig å se at Doc leverer sterkt på hjemmebane. Tipper det gjorde godt etter noen tøffe turer til Tryvann sist fredag – you are back! Grattis til alle LF´ere med flott innsats. Vi synes godt på resultatlista.
Dobbel kudos til Driv IL og Rally/Doc som gjør dette til et topp arrangement. Cola, grillmat og kringle i verdensklasse.

 

Reklamer

20 kommentarer om “Off track i verdensklasse

 1. Bra jobba.

  På Hedmarken startet dagen med sykling til Stenfjellhytta. Frisk fjelluft og utsikt er perfekt før man går på seinvakt. Jeg slår et slag for cyclocross i år også.

 2. Steike for en dag i Rallys og Doc sitt rike. Maken til løype skal du lete lenge etter, maken til Kringle skal du lete lenge etter, maken til oppvartning med grilling og frivillige som stiller opp for at vi skal få en god opplevelse er helt rått. Hjertelig takk til hele sykkelgruppen i Driv IL. You guys rock!!

  Opplevelsen for egen del var at det var blytungt på de to første rundene før det løsnet litt på slutten. Beina var nok ikke i rittmodus. Det var nok likt for flere da mange har et mål som kommer om et par uker og da skal beina være tunge på denne tiden.

  Godt å se at også Doc. sine bein var påskrudd og fungerte bedre enn på lenge. Lover godt for 7 dager i fjellene.

 3. Takk for god race-report, Klatremus!
  Det var en god dag for sykling, kort sagt!
  Veldig trivelig med storfint LightFlight besøk. Det ble kjørt fort i tet! Jeg er dypt imponert over O2opptak og tekniske ferdigheter. Løypa er tøff, og skiller mye. De fleste i Ytre vet nå hvem LightFlight er… Driv IL Sykkel setter stor pris på LightFlight!
  For egen del var det en liten opptur at beina funket igjen. Fredagen opp til Tryvann var blytung! Håper at jeg kan få litt ytterligere løft fram mot den 26. juni. Da blir det fest i Alpene (og Dolomittene etter hvert)!
  Team O&O er klare. Sjelden sett gutta mer tunet! NokSnakk gutta er litt mer usikre (makker til Raggsokk), men Raggsokk var bunnsolid til Tryvann på fredag, med ny pers! Skippern og RaskeTomas er i tidenes shape, og vil spise fjell som maurslukeren spiser maur! Dir er Sharp, og Lean&Mean som aldri før. Håper jeg klarer å holde følge. Det blir uansett magisk! Nu kôr vi!

 4. En rysare mao. God tur til alle på alpetur.
  Ellers første gang på pallen på lang tid, ( klasse 49-50), tredje plass i Ekholt løpet. 28:10 på 7,1 km sti/ grus. Happy.

 5. Gratulerer til Mosern!

  Men først og fremst:
  Gratulerer til en storslagen mann – som er langt fra slagen.
  Han er derimot bare ute litt før oss andre her på forumet i 50-årsklubben. Mannen er selvfølgelig Trener1. Trolig en av de beste duatletene (og kanskje også triatletene) heromkring i klassen for de som er nærmere 100 enn ufødt.

  Heldigvis er vi mer opptatt av opplevelser enn tall, og vi karakteriserer ingen som gamle før de må slutte med de greiene som vi i større eller mindre grad utbroderer her på LightFlight.
  Det er nok en god stund ennå til vi er der…:-)

 6. Ja – og for å følge opp OffTrack!
  Takk nok en gang til fantastiske arrangører. Skjønner at Rally og Doc har en god finger med i spillet, men folket fra Driv er det virkelig driv i!
  Sjeldent føler LightFlights Oslo-avdeling så stor gjestfrihet fra det som må være Enebakks mest positive gjeng!
  Karbis, kringle og coke har aldri smakt bedre etter en av de morsomste turene jeg har hatt på sti i år!

  Så:
  I morgen har frokostklubben flyttet til Grefsenkollen. Skeidbanen 07:30. Da rekker vi en lang og noen korte, samt to minutter nytelse av utsikt før vi er på jobben rett over 09:00.
  For de som har god tid, pleier Kameratene fra Stovner å ta en morgenkaffe på åpent bakeri, Damplass etterpå.
  Team O&O tar snarveien til Kollen for å rekke et møte….

 7. Gratulerer med dagen trener1.
  Ellers, ny pers på Ryggejoggen i kveld. (Har løpt ryggejoggen tilogfra i 3 år nå). Tunge bein etter gårsdagen og og lav puls hele økta, så svært overrasket over tiden. Begynner å glede meg til Østfold tri siste helga i juni.

 8. Gratulerer med dagen Trener1.
  Gratulerer med strålende resultat Mosern.

  Rulleski i dag. Gikk noen omveier og fikk med meg bakken fra Jessnes til Hedmarktoppen. Staking.

 9. Sellajoch er antageligvis det vakreste asfalterte passet i Alpene. Jeg har syklet over der garantert ti ganger hver vei. Den tøffeste stigningen er fra Canazei. Den herligste utforkjøringene er ned til Gröden/Val Gardena. Mellom Wolkenstein og st. Christina suser man forbi den gamle borgen Fischburg og den legendariske utforløypa Saslong classic.
  Reco: Forst Kronen anbefales.

 10. Vi som er langt eldre enn optimalt for å sykle KTT fort (og heller ikke hadde klart det i yngre alder) bøyer oss i støvet for RaskeThomas som fløy opp den bakken i dag i normale forhold på litt over 16 minutter. Respekt, Kudos og alt annet ønskes….

 11. 3toppløpet på Jeløya i dag. Nok en pallplass, nr 3 i klassen, 8 totalt.
  2:42 minutter, ikke 100 meter flatt, 30 km knotesti, rullesteinstrand, sandstrand og bakker jeg ikke viste om på Jeløya. Var ordentlig mør i 1 time etter målgang.

 12. Grattis, Mosern. Det var sterkt!

  Gratulerer også til Skogmus som sykla 30 mil i Sverige i går, med meget pent resultat. Det kommer antagelig en rapport fra rittet etterhvert?

  Så ønsker jeg alle som skal sørover på fredag, lykke til med forberedelsene!

 13. @mosern: Gratulerer. Bra jobba.

  For et par år siden var jeg noen dager på Gullholmen med jobben. En av dagene tok jeg båten vår inn til Jeløya. Jeg vet at det er bakker, rullesteinstrand, sandstrand og flotte skoger på den øya. Jeg løp også innom Alby. Nydelig sted.

 14. Grattis til Skogmusa og Moser’n som konkurrerer hardt om dagen – og lykke til til alle dere som skal i ilden til uka. Jeg følger dere via nye og moderne some, som de hippe sier. Go for it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s