I Skipperns rike

Dagen ble delvis tilbrakt i Oslo. Det ble også tid til å sjekke at det står bra til i den gamle lekegrinda. Bilen ble parkert på Lindeberg og det ble løpt innover i Østmarka. Til slutt havnet jeg i Skipperns rike: Sarabråten, Lutdalen og Rundtjern. Det konstanteres at stier holdes i hevd. Lysløypenes grusveier oppgraderes. Østmarka er et bra sted for trening uten tak.

Dagens tur: Ca 17 km. 1 time 40 minutter.

2016-05-24 16.01.22.jpg
Donald, Anton og Skrue svømmer rundt på Rundttjern.
2016-05-24 15.49.57.jpg
Sarabråten er frisert siden jeg forlot Oslo for snart fem år siden.
2016-05-24 15.40.13.jpg
Grusveiene er oppgradert. Ny grus og rør for å ta unna flomvannet kan man se flere steder.
2016-05-24 15.42.05.jpg
De flotteste turskiltene finner man i Oslomarka.
Reklamer

5 kommentarer om “I Skipperns rike

 1. Østmarka er og blir digg, det er helt sant.

  I dag syklet Skogmus og jeg en liten tur til Son. Vi hadde god medvind ut og egentlig ikke for hard motvind hjem. I Son tok vi en kaffe og Cola og ble intervjuet av en fremtrendene journalist (freelance) med fotograf fra det, antagelig for dere her inne ukjente «treningsmagasinet?» Allers. De var der for å lage en reportasje om Son som reisemål. Vi forsøkte å selge inn Lightflight til journalisten, særlig da de har 250.000 kvinnelige lesere som er like opptatt av glatte legger som mange syklister. Vi får se om det blir noe av reportasjen, jeg har mine tvil, men jeg kommer til å smuglese Allers i tiden fremover.

  Takk til Skogmus for flott selskap på de ca 10 milene.

 2. Jeg ser for meg en godt trent kar i sin beste alder som smugblar i Allers på Narvesen – litt pussig syn kjenner jeg. Du får gi oss beskjed når du vet hvilket nummer vi skal kjøpe.
  Ikke så mye som slår Østmarka. Ferdig snakka!

 3. Takk for turen Trener1. Det var helt topp. Hyggelig med selskap når det skal sykles over 10 mil. Du håndterte pressen bra.

 4. Ingen tvil om at Østmarka har mange perler. I dag skal jeg over en tur for å rote rundt i det som kanskje er deler av TSR-løypa. Antar at jeg er på Skullerud mellom 17:00 og 17:30…

 5. Flotte bilder St.Patrick! Her er jeg mye, veldig mye. Dessverre noe mindre i vår pga. av det som skjer om tre ukers tid i alpene. Blir mest landeveien og gjerne fra bryn til hellerudtoppen. Ikke like vakkert som sarabråten men det får duge i vår 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s