Oppsummering Hverven Grand Prix

Takk for i går folkens. Her går vi rett på resultatlisen med tider. Tidene er basert på Strava sitt segment for Sagene IL Sykkel KM Tempo

 1. Klatremus 30.33
 2. O2snapper 30.47
 3. Dir 31.05
 4. Skippern 31.37
 5. Bukken 31.48
 6. Doc 32.48
 7. Raggsokken 33.01
 8. Skogmus 33.22

Det var motvind mot Tusenfryd og medvind på hjemveien. For de tre første plassene var det returen som skilte – ved vending var vi nesten likt på tid. Det trenes mye av mange. Overskuddet er et stykke unna for en del, men vel blåst alle sammen.

Satt veldig stor pris på arrangørgaven jeg fikk av Skogmus – her tror jeg du bare kan ta opp en bestilling. Den skal prøvesmakes i kveld, så får vi håpe at selv 305 synes det er innafor å skrive om øl når den er brygget av hans svoger og lyder navnet Lightflight Pale Ale.

Reklamer

8 kommentarer om “Oppsummering Hverven Grand Prix

 1. Dette ble som vanlig en rysare med mange sterke ryttere på start. Det ble som vanlig jevnt mellom Klatremus, O2snapper og Dir. Ved runding regnet jeg meg frem til at jeg var noen sekunder foran de to andre og prøvde å skru på turboen. Etter analyse av et par segmenter ser det ut som at turboen holdt frem til Tyrigraven. Etter det virket det som om motoren rett og slett sluknet. Jeg tapte hele avviket i utforbakkene ned mot mål. Merkelig! Kjente at pulsen ikke kom opp i går noe som tyder på at kroppen ikke var helt tunet, men jeg er veldig fornøyd med tiden og at jeg klarte å gi mine to store idoler O&O kamp nesten til døren.

  Som alltid en voldsom oppvartning etterpå hos Klatremus hvor toppen av kransekaken var når Skogmus dro frem egenprodusert Lightflight øl. St.Patrick gikk glipp av et stort øyeblikk i LF sin historie.

  Nå går vi inn i en langhelg hvor det vil bli kjørt en del fine turer. God langhelg til alle både nært og fjernt!

 2. Takk for i går. Det var skikkelig moro. Takk for hyggelig etterlag og nydelig mat. Håper Lightflight Pale Ale faller i smak. Har nå begynt å forberede meg på Bukkens comeback på generalforsamlingen. Det blir nok en intens debatt om utstyrsreglementet for Hverven GP 2017. Da er det godt å vite at Doc uansett bestemmer reglene. Jeg tror jeg bestiller meg tempobøyle nå, slik at jeg får perfeksjonert sittestillingen i god tid.

 3. Takk for en utmerket kveld. Etterlaget like utmerket som alltid. God mat og hyggelig lag. Takk til Klatremus!

  Stilte opp på Hverven GP uten noen forventninger. Jeg visste at formen ikke er helt god, men klarte meg brukbart. Følte ikke jeg ble pissa på tross min lille bøylejuks. Beina henger ikke med resten av systemet. De stivner på litt for lav puls. Men det blir nok bra etter hvert. Må få flere timer i beina. Tungtrent type jeg. Gleder meg alt til Off Track i Hakkebakkeskogen. Håper vi får kyllingklubber på etterlaget.

  Nå bærer det til fjells. Beising, rydding, vin og sykkel. Digg!

  Jess, jeg kommer på årets GF, med ett mål for øye. Melder nå alt som siste punkt på lista; «Hverven GP utsyrsreglement». Håper de fleste er så bedugget at mine krav går greit i gjennom. Bør nok gå greit 😉

  God langhelg til hver i sær! Og riktig god nasjonalfeiring!

 4. Tusen takk for etterlaget; det er mer behagelig enn selve økta, som jeg av flere grunner ikke rakk i går. Artig med nybrygg, med kul logo, selv om det inneholder minst 4,7% for mye alkohol for meg i mai, men i juni, da….. Riktig god pinse og 17. mai, ønskes de jeg ikke ser på søndagens langtur, som er annonsert.

 5. Det er nesten så jeg forlanger å få tilsendt en LightFlight pale ale til Stavsberg. Den så betydelig nydelig ut.

  Jeg har som målsetting å møte opp på minst et arrangement i LightFlight challenge 2016. Det er mulig at det blir st.Patricks minneløp.

  God pinse.
  Med ønsker om en strålende nasjonaldag, 17.mai, til hver i sær.

 6. Absolutt innafor med eget øl etter sånne tempoprestasjoner. Og svoger’n kan brygge, ingen tvil om det. Garanterer at denne Pale ale-en er bedre enn de du får kjøpt på polet. Har forresten 50 liter dobbel ipa klar til produksjon. Drikkeklar med god margin til GF, skulle jeg tro. Ibu 100+, øl for kjennere, St. Patrick. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s