Kontrastenes uke

Mai er en luring. 1. mai haggel og regn – 8. mai sol og 23 C. Dette har vært en artig uke. Tirsdagens intervaller med Matti Heikkinen var høydaren inn til dagens åpne KM i Driv IL. For en dag for ritt på asfalten! Vi har fire stk stom tok turen fra meg og utover. Trener1 og min elev + hans venn rullet rolig ut til Ytre. Der var det nesten 30 på strek. Fikk overtalt Trener1 til å ta på seg startnummer. Det ble en flott tur i en en veldig artig løype. Ikke så lange bakker, men nok til å skille mus fra menn. Klatremus kom seg med da det gikk fort og hadde en dag hvor også spurten satt (slik går det når de legger inn motbakke på slutten av et ritt). Vi rullet hjem enige om at dette var en bra dag.
Vi er ikke de eneste som lufter oss. Dir står for helgens lengste med over 20 mil fra Kragerø og hjem (heftig å snitte over 30 km/t på den turen).
RaskeTomas har lekt seg i Grefsen, Raggsokken sykler lange turer med bakker på GK.
I det hele tatt – det er vår og det trenes!

Reklamer

9 kommentarer om “Kontrastenes uke

  1. Fantastisk dag i Enebakk. La meg si det sånn: Når trener 1 kjører fellesstart, da er det tørt på veiene. Takk til Doc som fikset start, til Klatremus som lurte meg med, og Klatremus-elev og hemmelig venn som også er en tøffing på sykkel. Gleder meg til å følge med på eleven på Styrkeprøven. Tror det kommer til å gå unna.

    Forsatt god sommer til alle 🙂

    PS. @Doc, startavgift? Status ubetalt fra min side.

  2. @ Trener1: hyggelig at du kom! Startavgift tar jeg meg av. Er tilfeldigvis hovedkasserer i klubben 😉

  3. Det var jo Doc som inviterte til hele herligheten. Brobygger mellom LF og Driv IL, synd og skam at jeg ikke tok med et vakkert avsnitt med deg. Det kommer her:
    Doc syklet oss i møte med et stor smil. Han sørget for at Trener1 fikk seg en gratis nummer (som han nå har vippset opp for). Vi tok en befaring av de siste km mot mål. Rittet gikk som det gikk og Doc ble klubbmester i Driv IL og jeg ble klubbmester i Team O&O.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s