Invitasjon Tempo Hverven Grand Prix – oppdatert

Nå klarer jeg ikke vente mer – dere er herved invitert til Tempo Hverven Grand Prix torsdag 12. mai.
Det blir oppmøte kl 18.00 hos arrangøren eller kl 18.30 i Hvervenbukta hvor starten går kl 19.00. Startrekkefølgen er resultatlisten 2015 med sisteplass først. 1 min mellom hver deltaker.

Regler:
Det sykles etter Eddy Merckx tempo. Dvs vanlig rr uten tempobøyle. Platehjul og tempohjelm er heller ikke lov. Ved passering av en annen deltaker skal man legge seg ut å passere med 3 meters grense. Dvs at drafting ikke er noe vi driver med.

Der blir servering hos arrangøren rett etter konkurransen. Alle står fritt til å bidra til premiebordet.

Påmelding inne tirsdag 10. mai

20160330_102441.jpgBukken tempoIMG_20160404_191142

Reklamer

61 kommentarer om “Invitasjon Tempo Hverven Grand Prix – oppdatert

 1. I år håper jeg å gruse deg med mange tideler Dir 🙂 Finner fram joggesko i Grimstad denne helgen. Lenge siden det ble løpt. God helg!

 2. Jeg stiller uten kanonbein og utenfor konkurransen da jeg vil prioritere tempostilling på TT-sykkelen. Jeg er fremdeles litt sliten etter Mallorca, som av en eller annen grunn ble tung i år. Jeg begynner å tro at mine 80-90 min i sone 3 ukentlig siden i høst har trent meg ned og ikke gitt meg den fremgangen jeg kunne håpe. Jeg må derfor starte på nytt, med blanke ark, so to speak. Mallorca var fantastisk hyggelig, og det var gøy å bli kjent med mange nye mennesker.

  Forsatt god helg til alle.

  (PS, passet lå der det skulle i kofferten)

 3. Hei dere! Joda, jeg lever 🙂 trebarnsfaren har våknet til liv og sitter nå på rulla mellom trilleturer og bleieskift (så ofte han kan i alle fall). 12.mai notert, vil jo ikke gå glipp av det nærmeste vi mannfolk kommer en fødsel! Ambisjonsnivået skyhøyt som alltid 🙂 Ses plutselig!

 4. Hyggelig å høre fra trebarnsfaren 🙂 I dag fikk jeg en sjekk av formen til Tryvann med O2. Var optimist på oppvarming da pulsen gikk pent opp uten sure bein. Opp mot Besserud var det uvant å sette farten, men vi syklet da på, pulsen gikk opp i sone 3, og så sone 4. Ved butikken var det tungt å holde bakhjulet til O2 og pulsen var på 159 (dvs slutten av sone 4). O2 kjørte i ring rundt meg noen ganger på vei opp. Her har jeg en jobb å gjøre. Håper vi blir flere som møter opp til fredag, med start første drag (av 2) kl 07.30. Jeg er helt sikker på at jeg ikke sitter i front, og jeg er helt sikker på at Raggsokken må hjem å barbere beina på fredag.

 5. Jeg gir deg 14 dager Klatremus så er beina så godt som friskmeldte. Når du også får gjennomgått en detoxkur uten røvind og biff hver dag blir det ytterligere bedre. At O2snapper kjører i ring rundt er jo ikke noe å skamme seg over. Den følelsen har jeg ofte med han både på ski, sykkel, løping og alt annet som har med O2snapping å gjøre.

  Møtte Raggsokk på Grefenkollen igår. Jeg var ute på en liten Sightseeing rundt i byen, mens han var ute å kjørte 5×6 til GK. Det virker som at det er mange LFere som oppsøker bakker iår. Lurer på hvorfor…….. Var også innom O2snapper for å se avslutningen til Edvald, men der var det ingen hjemme. Dro derfor inn Maridalen i fint være og rolig tempo.

 6. Det var heftige bilder, jeg kom på låta til Øystein Sunde smi mens liket er varmt, se og ta noen bilder mens han blør… En annen versjon av denne låta pleier jeg og synger en fredags kveld smi mens jernet er varmt.. men det er en helt annen versjon og annet tema. Nok om det.

  Foreløpig har jeg ikke noe utstyr og stille opp med på Hverven Grand Prix, men et annet spørsmål er OFF TRACK, jeg skal prøve og legge denne i kalenderen til Driv. Men oppkjøring til transalp og alt der greiene der, samtidig klarer jeg ikke og huske tilbake eller finne tilbake til referatet fra Generalforsamlingen, er jeg litt usikker på dato. Her er det jo som vanlig mange hensyn som vi ikke tar hensyn til.. I fjor kjørte vi den 22juni… Doc can you hear me?

 7. Fantastisk film – da snakker vi action på høyt nivå!
  Er klar som et egg 12. mai!
  Rally – Jeg har en smykkesykkel av en Scott AFD708 som du kan låne. Tilsvarende modell ble brukt av Norgesmesteren i triatlon i år 1999 eller 2000…
  Å kunne sykle på siden av Klatremus på vei mot Tryvann, og høre at han puster tungt mens jeg kan snakke, gjør at jeg i grunnen er fornøyd med denne sesongen allerede. Alt som måtte komme senere er ren bonus.
  I og med at Tryvann er bare en liten bomtur unna jobben, er jeg klar på fredag også. Tror sikkert jeg kan kjøre feil både en og to ganger.
  Off Track 22. juni er derimot ikke noen god dato. Tror jeg må prioritere å pakke klarfor Transalp og avreise dagen etter (eller muligens to dager etter). Skulle gjerne hatt Off Track en uke eller to tidligere…
  Trener1: Hadde vært gøy å hatt deg med i konkurransen. Har du ikke en Stelvio og vanlig hjelm??
  God trening, selv om du ikke ligger i bøyla 🙂

 8. Trans-Alp har tidlig start i år?. Bruker ikke det å bli arrangert litt ut i juli? Husker forresten den Scott AFD ‘n din. Solid bygget alu-ramme.

 9. Alle må stille på Tempo Hverven Grand Prix med akkurat det utstyret de har. Det er jo bare litt moro med litt særpreg da. Tipper det dukker opp ei skjeggape med fullt tempoutstyr fra Mossekanten også. Folk har tidligere deltatt på terrengsykkel og med tempohjelm av papp. Selv stiller jeg med innsmurte bein og tempobøyle. Dog er sikkert formen råtten. Men dette er jo bar for gøy. Målet må være å få flest mulig på start. Og banketten blir jo uansett en vinner 🙂

 10. Hmm – tja – er jo lenge siden clip-on-bøylen er luftet – det samme gjelder jo faktisk tempohjelmen!
  Samtidig har jeg en ekstrem respekt for Generalforsamlingsvedtak…
  Er i grunnen lite sammenfallende med det faktum at jeg sjeldent er helt oppdatert på beslutningene, på tross av at jeg stort sett er fysisk tilstedeværende hele tiden. Har ofte stort inntak av drikke, men en drøy bimmelibimtank…
  Spørsmålet er arrangør Klatremus; hva sier rittreglementet?

 11. Forresten: jepp St. Patrick – og hvem har sagt at smykker er lette. De rammene som vil leve lenge, har gjerne litt ekstra gods i rørveggene 🙂

 12. Jeg finner ikke reglementet for Hverven Tempo. Det har tidligere vært mange diskusjoner om hjelmer, sykkel og hjul. For min del må folk få sykle med det de vil, men det er det ikke alle som mener. Som arrangør har jeg vel noen rettigheter til justeringer, men det er nok mer på starttider enn platehjul. Jeg håper vi derfor alle kan søke etter Eddy Merckx stil – lett oversatt; det du sykler med på landeveien. Er det noen som da ikke har en vanlig racer, ja, da tror jeg det nok finnes 3-4 i garasjen til Dir og et par andre her og der. Altså, det viktigste er at vi stiller og har det gøy. Husk det at DobbelO har kjørt med knastedekk på lavt 30-tall – det er slikt vi liker.

 13. Så flott!
  Da slipper jeg å sette på Clip-on i år også. Og tempohjelmen står dårlig til teamtøyet, så det er også godt nytt.
  Jeg lover ikke at det vil gå fort, men jeg har lovt meg selv at melkesyra skal sprute ut fra alle åpninger før jeg krysser mållinja. Det er vel strengt tatt det Hverven Grand Prix handler om… 🙂

 14. Jeg kjører Eddie Merckx da det er det vi er enige om. Når vi først skal kjøre konkurranse så er det ok å kjøre på like vilkår selv om det er for gøy. Er selvsagt livsfarlig og meget ukomfortabelt å ligge langflat over styret uten bøyle, men hva gjør man ikke for å søke høy fart.

  @Doc: Vi trenger oppdatert terminliste og resultater hittil i år, samt en kommentar til Hverven Grand Prix og reglene. Det er kun du som kan svare på dette. Doc: can you hear us!

 15. For en start på dagen. To til Tryvann hvor jeg sitte med rittpuls og røde varsellamper etter kun 2 min. O2 og RaskeTomas viser klasse. Den yngste der sitter satan så lett på sykkelen. Tetta luka tre ganger på første draget, men så var det slutt. Ikke mye I3 for min del, men ser at selv O2 tok turen fra I2 og litt inn i I3. Kult at vi er 6 stk som finner det kult å møtes tidlig en fredag morgen. På start var; RaskeTomas, Skippern, O2, StakeKnut, Medlemssjefen og Klatremus. Neste fredag blir vi flere – dette tør ikke Alpefarere å gå glipp av. God helg! (Sweetspot er for pyser)

 16. Her er det bare å legge seg i hardtrening for å komme opp i nivå. Det er mange som kjører og kommer til å kjøre fort iår. Etter en uke med kun en treningsøkt (3 til Tryvann på onsdag) har jeg tenkt å øke trykket litt fra og med mandag.
  Jeg håper å være med på noen av disse Kamikaze øktene fremover, men jobben krever av og til litt innsats.

 17. @O2-snapper-gutt. Jeg har Stelvio og stiller selvfølelig etter LF’s-regler, det var ikke meningen å surre dette til.

  Angående KTT så tenker jeg dere er noen skikkelig råtasser. Klatremus sine lunger har fått en liten smekk etter birken, men han kommer i form til konkurransen, det er jeg villig til å vedde store penger på.

  Gleder meg til rolig tur i morgen.

  I dag blir det interntjeneste.

  Var forresten i operaen og så ballet i mange timer her forleden. Steike for noen veltrente utøvere med ultra lav BMI. 🙂

  Forsatt god helg.

 18. På Hedmarken er det kaldt. Under eller rundt frysepunktet er livets realitet hver morgen. Sola varmer når den er fremme, men i skyggen runder temperaturen sjelden mer enn åtte grader. Slik blir man jo akklimatisert hjemme før avreise til Longyear city. Sykkelen står stort sett i boden. Rulleski og løpesko blir flittig brukt. Helt greit.

 19. Hvor ble våren av? Det var særdeles tynt oppmøte på Holtet kl 0759 i dag. Tendenser til sludd og 2,5 grader er ikke akkurat favorittværet for syklister. Klatremus, hemmelig Klatremus-venn ( hyggelig bekjentskap og dertil meget kjøresterk) og undertegnede – 3 mann alle. Jeg vil ikke si at regnværet ga seg før etter et par timer, da var følelsen i tær og delvis fingre borte. Den følelsen, når man går fra å fryse til så og ikke kjenne noe, er ganske digg. 🙂 Skravla gikk likevel uanstrengt og turen ble igjen en av de beste, Takk for en solid start på søndagen.

 20. Ja, hvor blir det av våren? Det trenes godt der ute. Merker spesielt at Tour TransAlp-deltakere trener godt. Det inspirerer til økter som i går. Så er det viktig å være tolmodig – vi skriver april, tradisjonelt tiden for rolige langturer og lange drag i I3.
  Håper at fredagens økt til Tryvann kan ha innslag av I3, og ikke 100% rittpuls som sist. Så håper vi også på ny rekord i oppmøte – 6 stk sist. Hvem er med?

 21. For rakkern. Jobber. Skulle gjerne prøvd meg, kan jeg sykle en annen dag på strava? Ikke helt det samme kanskje?

 22. Steike gutta – landeveissykkel i 2,5 og sludd er ikke noe normale mennesker gjør frivillig. Antar jeg likevel hadde vært på strek hvis jeg ikke hadde nytt -0,5 og sol på fjellet med en stav i hver hånd i helgen. Er litt usikker på om vi av den grunn bør oppsøke psykologhjelp for tvangstanker, eller nok en gang innse at vi gærne har det godt – og unngå å tukle det til…

  Vi skriver torsdag og counteren på Tourtransalp viser drøye 9 uker til årets høydepunkt på to hjul er igang. Bare tiden og veien med andre ord. Håper for deres egen skyld å se flest mulig TransAlp-farere 07:30 på Gressbanen i morgen 🙂

  Pålitelige rykter sier at Raggsokk kommer, mens makker’n lot beina snakke ferdig for en stund på Mallorca. De har fått taleforbud etter det, og han har allerede begynt et parallelløp med StakeVasan 2017 i tillegg til reco før TransAlp…
  RaskeTomas og Skippern antar jeg stiller.
  Det samme gjør hele Team O&O og Langskjeggen fra Kollen.
  Hemmelig venn BigData har også meldt sin ankomst for sitt andre drag kl 07:30, men har planer om et drag i forkant for å rekke et møte med to turer til toppen i beina. Han tar trolig med noen superhemmelige venner.
  Håper StakeKnut og Trener1 også dukker opp.
  Green Machines prioriterer jobb – men ser at Dir tar igjen det tapte med renter etter at vi har vært ute og luftet oss. Men Doc: hører du meg? har du satt opp trampolinen ennå? Har du parkert bilen til fordel for sykkel som transport t/r jobb? På arbeidernes dag blir det et blodig oppgjør mellom hele eller deler av Green Machines og Team O&O. Det blir ulveflokken (Driv fra Enebakk) mot rådyrene – og det på Ulveflokkens territorium. 24 mot 2 – steike for et kjør… Gleder meg stort!

  Uansett – vi ligger an til rekordstor pulje i morgen – og med været som er meldt en fantastisk, dog vindfull start på dagen.
  Sees 07:30!

  PS: Til deg som ikke er av den innerste LightFlight-sirkel, men som kommer over dette innlegget. Hyggelig hvis du også blir med – og ta gjerne med en venn eller to… 🙂

 23. 10 stk på start for to til Tryvann i dag. Hyggelig med veldig bra oppmøte av LF´ere. O2 har funnet sin måte å få oss andre til å kjenne på smerten. «Vi kjører kontrollert» vil si at jeg må holde farten til Besserud. Der setter han seg i front og øker jevnt. Dvs nok en sykt hard økt for min del. Nå blir det noen rolige dager – rett og slett litt sliten jeg.
  Søndag kl 0800 på Åpent Bakeri Holtet. Tur ca 4 timer – kaffestopp på Åpent Bakeri for de som har tid til det.

 24. Helg: Kaldt. Motbakker. Vind. Hjul.

  Lørdag: 3 timer på cyclocross. Vekslende underlag, grus og asfalt. Langs Mjøsa til Brumunddal. Videre til Brumund sag. Østbrumundvegen til Mauset. Nok en tur innom Brumunddal. Gamle Kongsvegen tilbake til Furnes. GPS´n loggførte 1687 høydemeter. Distanse 70 km.

  Søndag: 2 timer og 30 minutter på rulleski. Staking. En liten runde om Greveløkka på vei til Vienkrysset. Tålmodighetsprøven opp til Gåsbu. Ned samme vei. Videre til Hamar sentrum, Koigen og Domkirkeodden og Vognvegen hjem. 780 høydemeter viste GPS´n. Distanse 40 km.

  Reco: Tucher
  Bajuvator Doppelbock
  http://www.tucher.de/unsere-biere/unser-sortiment/unsere-spezialitaeten/

 25. Ja, dette var helgen med 4 årstider både lørdag og søndag. Skjønner at du mener alvor på Stakvasan 2017, St. Patrick. Gleder meg til noen rulleskiturer på høstparten, men enn så lenge er det to hjul eller joggesko som gjelder…
  Det ble lunsjtur med snapperfrue og noen hemmelige venner på lørdag og bortglemte stier i Lillomarka med Innov8 på søndag.
  Nå er det endelig mandag 🙂

 26. @ St.Patrick: nice tur på lørdag: du passerte barndomshjemmet/gården jeg vokste opp på (Stokholm gård). Brodern er sjef der nå. Han er en gjestfri sjel, og vil ta deg godt imot hvis du stikker innom neste gang 😉

 27. Jeg tenkte på det, men var usikker på hvor gården lå og navnet på den. Dessuten var det kaldt for å stoppe opp. Har en plan om å gjøre det en dag vinteren har sluppet taket.

 28. Har funnet den. Første gård på venstre hånd. Google maps forteller at det er en bussholdeplass som heter Stokholm der. Akkurat passe avstand til naboene der oppe.

 29. Prøver å komme på torsdag. Sliter med en betennelse i ryggen. Så får vi se hva kiro og lege sier til uka. Treningsnekt, eller spis piller og kjør på. Kommer jeg så kommer jeg med tempobøyle. Av noen ansett som litt juks, av andre som en nødvendighet for å orke 32 min blodsmak. (jeg har altid brukt tempobøyle og liker å sammenligne mine egne tider fra år til år) Så får andre tilsnike seg sekunder med innsmurte bein, tempodrakt, aerohjelmer usw. Gleder meg til syrefest og aftersykkel hos selveste Klatremusa 🙂

 30. Påmeldingsfristen går ikke ut før i morgen, men jeg prøver meg på en foreløpig liste over påmeldte:
  O2
  Dir
  Doc
  Trener1 (kanskje på mat)
  Bukken (om ryggen holder)
  Skippernl ? (itt usikker på om du er påmeldt)

  Fint med en status fra andre i løpet av kort tid.

 31. Jeg blir med. Er det noen som kjører til Hvervenbukta og kan oppbevare en sekk ?

 32. Jeg stiller med vanlig racer, uten tempohjelm, tempodrakt, temposykkel eller tempobøyle og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Vi skøyter ikke i klassiskrenn og vi bruker ikke 1’er hjul til Tryvann på rulleski. Når full rigg utgjør oppmot 2 minutter forskjell på 30 minutters kjøring bør alle stille likt. Ja, det er for moro, men det er også moro å konkurrere på like vilkår. Gleder meg selv om beina idag er som kjøttkaker.

 33. Jeg sykler ikke temporitt uten bøyle. Det gidder jeg faktisk ikke. Sært, men sant. Det er jo følelsen av å ligge nede i bøylen og pushe watt som er digg da. Ligge over sykkelen i en vond stilling med underarmene oppå styret blir jo for dumt. I tillegg er det farlig. Ei lita dump du ikke ser så ligger du der og spreller.

  Jeg legger herved inn klage. Folk må da få bruke det utstyret de har tilgjengelig! Slik det har vært hvert år. Inntil i fjor. Husk dette er en bauta man ikke kødder med.

  Love and peace 🙂

 34. Jeg stiller i det utstyret som ble besluttet på Generalforsamlingen, ref innlegget fra Dir. Gleder meg mest til etterpå.

 35. Kommer! (med et lite miniforbehold om jeg jeg får stokket logistikken forøvrig).

  Stiller med gen.fors besluttet utstyr, treige bein (etter å ha kjørt styrketråkk på 34-32 utveksling på GC noen dager), og godt godt mot.

 36. Har prøvd å få det til, men jeg må prioritere innrykk av familie hele kvelden.

 37. Supert dette altså, jeg stiller til start! Må dessverre stå over bespisning da jeg, som Tomas, må pleie familieinnrykket!

 38. Stille herfra en stund. Og det blir også stille på Tempo Hverven GP. DNS grunnet barneidrett. (I tillegg er formen så skral at dere ville være i gang med desserten før jeg var i mål). Men har ikke helt gitt opp skisesongen 2017 ennå. Lykke til! Måtte den blideste vinne!

 39. Kort melding fra Dir:
  «Steike – Idag våknet jeg opp med bein som løp inn på badet før jeg fikk stått opp. Kroppen sprudler, været er godt og jeg gleder meg til tidenes syrefest. Nu kör vi!!»

  Jeg tror vi kan se fram til nok en rysare i LightFlight-historien… 🙂

 40. Kort melding fra O2snapper

  Jepp – i dag er beina på plass – det blir bra – spesielt maten til Ole i etterkant!

 41. Jeg våknet i dag med tidenes morrabrød. Det tar jeg som et godt tegn. Ikke ofte vi opplever det i vår alder. Det må utnyttes!

  Stiller med reglementert utstyr. Foruten tempobøyle da så klart. Stiller i egen dopingklasse, eller utenfor konkurranse om du vil.

  Jeg kommer rett til Hverven. Har bil hvor dere kan legge fra dere utstyr.

 42. Doc har nok ikke svart da han våknet idag var beina hans så urolige at de måtte en tur ut på trampolinen

 43. …våknet kl 04 av at beina vandret rundt i taket – så lætte var de. Kjørte to timer spensthopp på trampolinen før beina var rolige igjen. Har nå bundet meg fast til kontorstolen slik at jeg ikke trenger å kjøre knebøy fra 1. til 6. etasje. Beina går som trommestikker, og jeg kjører nå runder rundt pulten – rekker å skrive i 1 minutt på pc’en før jeg må kjøre ny runnnnnnndddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……………….

 44. Hmm – Bukken – hvis du ikke har utnyttet det morrabrødet enda, må det da være for sent…?
  Får bare håpe at ikke pent.no kødder det til slik de gjorde på Enebakk rundt, Klatremus.
  Føler med deg Doc!
  Selv kommer jeg til å sykle om Son på vei til Hverven for å se om jeg klaret å bli kvitt litt av rådampen….
  Sees på strek!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s