Mallorca 2016 – dag 2

Ny sinnsykt bra dag: 163 km, 6 timer 35 minutter. Algaida, Pina, Sineu, Muro, Alcudia, Lluc, Lloseta, Santa Maria. Lette bein! Trener 1 og Sugarfree ankommet og klare for morgendagen!

image

image

image

Reklamer

13 kommentarer om “Mallorca 2016 – dag 2

 1. Bakken opp fra Puigpunyent er fortsatt min favoritt av de moderate bakkene der nede. Herlige serpentinsvinger i den bakken.

 2. Et blikk på pent.no forteller meg at det kanskje ikke ble 16 mil i dag…
  Håper uansett at dere har hatt en rolig/kortere dag i dag, folkens!
  I morgen kommer Klatremus, Bukken, Raggsokk, «Nøtten», «Hornet», «Supern» og jeg til å sitte på sykkelen fra 13:00 til mørket faller på, slik at vi får kjørt av NOE av den verste rådampen før fellestur på søndag. Men neppe alt…
  Forresten har jeg aldri vært på Alcudia, og fått Ljuc fra den siden. Det hadde vært gøy…
  Gleder meg så voldsomt til i morgen at jeg tror jeg får problemer med å sovne. Ganske sikker på at jeg får problemer med å våkne også, så det er kanskje like greit…? 🙂
  Sees i morgen!

 3. Hallo. Gjengen har snakket sammen. Vi (Dir, Doc, Brodern, Sugarfree, Trener1 og FunnyBunny) kjører ut som planlagt kl 10 og kan møtes på veien et sted. Vi ringes! Ble litt kortere i dag (ca 9 mil og drøyt 3 timer) men det høljet ned, så da sparer vi litt på kruttet til i morgen. Velkommen ned til sykkelparadis! 😎👍😊

 4. Spørs om det er så mye tørt krutt igjen i det hele tatt etter dagens tur. Siden dette¨er kommentar nr 1 fra denne karen benytter jeg anledningen til å gratulere Hangover med navnsetting i dag!

 5. Hangover kan være stolt over navnet! Dette har vært vurdert nøye av navnekomiteen hele uka, og historien bak vil bli behørig delt med interesserte LightFlight’ere😉

 6. Skjønner at mobilkameraet ble liggende i den vantette posen i går, og vi kan vel ikke forvente annen rapport enn den Yr og Storm meldte: Øsende regn…!
  Bra at vi er vantette, men det høres ut som en god idé at dere tok en litt penere tur i går. Håper likevel at Sugarfree fikk lagt igjen litt av den oppsamlede watten gjennom en lang vinter.
  Skjønner godt at dere ikke kommer inn og møter oss. transportstrekket til og fra Velhotel kan vel neppe karakteriseres som det mest spennende på øya.
  Vår dag 1 bilr som følger (med mindre vi ser at det ligger mørke skyer i den retningen – i motsetningen til endel andre som helst oppsøker slike, pleier vi som regel å styre unna dem…):
  -Kysten mot Felantitx
  -Oppom Santuari Sant Salvador
  -Over til Petra
  -Cura
  Her ser vi an tid, temperatur og trøkk i beina, og kjører enten Alaro – Orient – Bunyola, eller hjem til middag… 🙂
  Antar at vi er Felanitx i 14-15 tiden.

 7. He, he.😊 Hangover reiser hjem i dag. Dere møter vel han på flyplassen. Vi andre reiser Col d’es Vent, Calvia, Puygpunyent, Valdemossa og Sollér. Ta kontakt når dere er klare, så kobler vi dere på. Ellers sees vi til middag😆😎!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s