Mallorca 2016 – dag 1

Det blir ikke bedre enn dette! 15 mil, snaut 6 timer, 1300 høydemeter. 24 grader og skyfritt! Kort kort. Cala d’or, Montuiri, Cura. Sweet!

image

image

image

Reklamer

8 kommentarer om “Mallorca 2016 – dag 1

 1. Dette var en kick-ass start! Sinnsykt bra! 15 mil er rekord for dag 1 såvidt jeg kan huske… Ny dag i morgen – meldt likt Vær som i dag😎👍!

 2. Heisann heisann.
  I mitt fravær, så får jeg sende en hilsen til dere og melder inn førefall og -3,5 grader i østmarka for ski, men oppadgårdene for sykkel!
  Jeg føler meg malplassert i norge når antall km tikker inn, antall solfylte bilder tikker inn.
  I år følte jeg alt lå til rette med og gjøre et comeback, men fattern har nå hatt en liten runde lite slag. Så da får man heller følge opp Gammer`n på hjemme fronten. Han har vært heldig, så det går i rask i riktig retning.
  Noen ekstra oppgaver blir det jo, som feks.
  Bikkja skal mates kl 17, ikke kl16,59 og kl17,01 er for sent. Så skal bikkja luftes, så skal dagens post transporteres til Ahus. Så må det diskuteres med sykepleiere, at gutta på slag rehab avdelingen må få lov til og se sport under kvelds maten. Når jeg da kommer hjem etter mørkets frembrudd så er det et kvinnemenneske i mitt liv som helle tiden skal pusse opp. Slik går no dagan!

  Vel!
  etter ha lest dag 1 sitter jeg igjen med et par undrende spørsmål som jeg håper og få en vis klarhet i !

  Spørsmål 1: Etter ha gjort mine daglige turer innom strava, så rapporterer Dir inn 23 grader, mens her står det 24 grader. Hva er riktig? Det er tross alt en forskjell, på lik linje som det å barbere seg og kappe av seg hodet er en forskjell.

  Spørsmål 2: Det er flotte finne drakter Dir og Doc har, men skal de virkelig være på samme lag, så får de stille med lik hjelm, like sko og antall kropps hår her og der. Dere er tross alt et Team!

  Jeg regner med dir har compeed logo på sin bukse, slik at det ikke blir mulighet for å forveksle buksene!.

  Hils også til Bottolf !

 3. Spørsmål nr 2, er mer til opplysning! Men jeg sitter fortsatt som et undrende spørsmåls tegn, hvor forskjell disse team partnere kler seg!

 4. Hepp! Rally er en klok mann – hva i helvete er det dere surrer med på hue? Briller og hjelm må være likt. Så trenger dere ikke kutte av dere stellet selv om det skal fjernes litt pels på beina.
  Ellers – joda, bedre og bedre for hver dag som går, men ikke i den farten jeg ønsker. Ser for meg tidlig bakbrudd med alle som er villige.

 5. Herlig! Gleder meg som en unge. Er med på alle bakbrudd og lange lunsjer. Nå som starten på UB er bekreftet til å være på Pellstova (noen er vel forpliktet til å stille for første gang?) så smiler livet. Alle logistikkproblemer løst! Grusbirken får klare seg uten meg heretter.

  Sees på lørdag med nybarberte bein og nyfrisert hamster.

 6. Herlige bilder! Og strøkne dresser. Kos dere videre i sommeren. Her hjemme er det fortsatt vinter.
  God bedring til Rallyfar, og lykke til med oppussinga.
  Går Klatremus i bakbrudd, vil det være en sensasjon av de sjeldne. Det må i så fall dokumneteres grundig, ellers vil ingen tro det har skjedd…

 7. -6 grader. Frost i bakken. Tørrskodd gjennom Imerslundmarka i morgentimen. Stigende temperatur til svimlende +6 i løpet av dagsforløpet.
  God tur til Green Machines og disipler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s