Swix funka under skia og på after ski på årets påskeskirenn….

 (Dir, Doc, 311 og Dirfeue, O2-frue og Raggsokkfrue var ikke med når bildet ble tatt)

God påske folkens!

 

Reklamer

7 kommentarer om “Swix funka under skia og på after ski på årets påskeskirenn….

 1. Noch ein mal, Gratulerer til samtlige for særdeles gode resultat. Satt og vispa til Ås i dag og traff og snakket med to hyggelige M50 gutter som kjører Norges cup på landevei. De hadde hørt om LF, Sier ikke mer……Riktig god påske…

 2. Gratulerer med bra gjennomført. LightFlight er definitivt til stede der det skjer….med stil. Det er velfortjent med en skarp en i SWIX-glasset. Én pinne for landet! De fleste tidene indikerer tyngre forhold enn hva jeg trodde. Hvor ble det av Direktøren? Ingen tid kom opp når jeg søkte.
  O2snapper begikk et renn av høy klasse. Blanke ski og staking?

  Under dagens tur i Østmarka så jeg guttunger som villig staket opp bakkene inn mot Mariholtet.

 3. 305 var den dristige som gikk på blanke ski – respekt. Vi andre gikk uten feste fra Kvarstadseterlia til mål. I natt måtte jeg ta smertestillende for ryggen da SWIX en sluttet å virke. Hoster som en kolspasient,.men smiler og er glad.

 4. Slik jeg har skjønt det var det fryktelig tunge forhold for alle fra Kvarstad og inn. Jeg har snakket med noen som startet vesentlig senere enn dere og de sier de hverken hadde feste eller glid og at skiene sugde seg fast i underlaget. Merke-kravene synes å reflektere at det var tungt i år.

 5. Når Klatremusa setter merketida vet du at det er tøffe forhold, Trener1…. 🙂 Takk for en fin tur. God påske alle sammen. Har et racingpreppa godpar klare til ferien. Da skal det smøres feste.

 6. Den nye tidsepoken er innviet. Drøye tre timers med utelukkende staking. Gåsbu-Stenfjellet-Målifjellet-Gitvola-Brumundkampen-Krakholen-Stenfjellet-Appelsinhaugen-Lageråkvisla -Gåsbu-Lageråkvisla -Gåsbu.
  God påske.

 7. @305: Det er utrolig kult at du brukte blanke ski. Fra skepsis til å bli en del av den harde kjernen som staker renn som går over fjell.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s