Lyset er tilbake

Det er aldri totalt vintermørke på Østlandet. Allikevel kjenner man at lyset er tilbake når man er inne i uke nummer tre i februar. Nå som vi er i fjerde uken i februar er det ingen tvil om at våren er i anmarsj. Min arbeidsplass har for noen dager flyttet opp til Gåsbu. Det medfører at jeg har muligheten til å ta meg en skitur før middag i dagslys når jeg har tidligvakt. Det er digg. Hedmarksvidda duger godt.

2016-02-23 17.47.21.jpg
På Svaen 758 m.o.h. Til høyre ser man Norhue og langt i bakgrunnen er Raufjellet med Mortenshøgda.
2016-02-23 15.47.27-1.jpg
Lettgått terreng de siste meterne inn mot Målia
2016-02-23 16.29.18.jpg
Bårdsætra ligger inne i de dype Løtenskogene og Løtenfjellet reiser seg i bakgrunnen. De som har gått Stenfjellrunden har vært i løypekrysset i utkanten av sætra.
Reklamer

7 kommentarer om “Lyset er tilbake

  1. O2snapper og undertegnede brukte gårsdagen til å delta i et kortreist skirenn: Søre Ål Runden. Været var fantastisk og føret godt. Livets glade gutter stilte på startstrek med en blodtrimmet lokalbefolkning og andre tilreisenede. TeamLeasePlan Go stilte på blanke ski. Løypa er fantastisk morsom, men langt hardere enn mange tror.
    Fasit ble at O2Snapper vant gærningklassen med god margin og undertegende kom inn på topp 10. Heldigvis var det såpass mye slitasje i sporet at smøringen forsvant relativt raskt. Da kom staketreningen til sin rett mot slutten. O2snaspper med frue inviterte til bankett på kvelden. Vi kommer tilbake til neste år.

  2. Gratulerer til begge to. Fikk meg en like lang tur i Nordmarka i går, men i en helt annen fart. Er ikke helt kvitt en forkjølelse, men må jo ut da vi har slike dager. Nå kommer det påfyll med snø til onsdag. Da bør Østmarka også funke igjen. Søndag inviterer vi kjente og ukjente til en gjennomgang av Holmenkollmarsjen. Super langtur 14 dager før Birken. O2 og jeg stiller som smørere og kjentmenn med fart på 4 timer. Hyggelig om vi får med flere.

  3. Takk som byr Klatremus. Jeg er å tester formen mellom Berga by og Mora, så jeg må takke nei. God tur.

  4. Jeg jobber dessverre på søndag, så hk-traseen må vente for min del. Det blir nok en flott opplevelse for de som stiller. Jeg prøvde den istedet i dag, mens resten av familien kjørte nedoverski på Tryvann. Hk- marsjen er ikke verst feil vei heller, og i dag fikk jeg prøvd den begge veier, jeg måtte jo snu til slutt. Det klarte jeg ikke før i krysset etter Bleiksjøen. Fin dag for skiløping! Lyset har kommet her også, St. Patrick. Grattis med gode renn, Dir og O2!

  5. Gratulerer med sterke resultat i kortreist renn. På min miljøvennlige marsj hjem fra hytta på Mylla på søndag snakket jeg med vinneren av Nordmarka Rundt 100 KM (i det han passerte meg før Ullevålseter), han gikk på blanke ski. Det er jo ganske utrolig for den traseen er ikke helt flat….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s