Startliste Kvarstadsætra Opp 2016

Da er startlisten for Kvarstadsætra Opp klar. Startlisten består av menn av stål og representerer mosjonstoppen i mange forskjellige idretter. På startstreken har vi Klassevinnere i Birken på både sykkel (både Ultra og Grusbirken) og ski, vi har atleter som har konkurrert med flagget på brystet i triatlon, vi har atleter som har vunnet startnummer på Norseman, men ødelagt opplegget med en liten sykkeltur på Mallorca. Vi har klubbmestere i svømming og vi har kretsmestere i mye rart. Dette blir et rotterace. Den største usikkerheten er nok: Vinner O2snapper på blanke ski?

Startlisten er basert på fellesstarten i fjor. For de som ikke var med i fjor er det gitt noe Grepakarpoeng. Det er delt ut Grepakarpoeng til Trener1 som ikke har noe som helst å vise til tidligere. Han er, av mangel på bedre vitene, plassert i samme startblokk som Brodern. Vi har gitt litt Grepakarpoeng til Bukken og et lite Grepakarpoeng til Raggsokk.

Det ligger an til noen fantastiske dueller opp lia. Det kan virke som at den store favoritten er Bukken. Han er trolig den med flest mil på ski i år. Det skal godt gjøres for O2Snapper å hente inn over 11 minutter opp lia. Det klarer han kun dersom han går med en arm som til enhver tid må varmes. Trener1 er vel den største outsideren som er kvalifisert utelukkende med Grepakarpoeng. Nu kör vi!!

20160120_131330_001

 

 

 

 

 

Reklamer

15 kommentarer om “Startliste Kvarstadsætra Opp 2016

 1. Startlisten oppdateres selvsagt dersom Skippern og StakeKnut plutselig dukker opp. Vi har vel ikke noen regler/prosedyrer for folk som ikke er med på fredag og lørdag. Det blir som at noen skal stille opp på Røverkollen Opp og kun løpe opp siste trappen. Vi får vurdere om det skal innføres noen for for handicap om så skjer.

 2. Bra du har tro på meg, Dir. Men Bukken blir nok aldri rask på ski. Sist jeg stilte så var jeg 14 min bak snapper opp bakken. Men avstanden til vinneren har vært nede i 8 min. Så kanskje. 🙂

 3. Hmm – kan alltids ta ansvar for noe av handlingen, hvis det kan hjelpe litt på, ikke minst i forhold til å frigjøre litt tid til at dere kan krangle om det skal handles eller spises først på Rudshøgda…
  Alternativt skal jeg forsøke å kompensere at jeg ikke er med og legger varer i vognen, med å stadig spørre om noen har glemt å kjøpe inn det ene, og sørge for at det tomtspises av det andre…

  I dag er det OBIK-onsdag. Det blir siste harde gjennomkjøring før vinterens store høydepunkt!

 4. Heisann – der fikk jeg fram startlista også, ja. Jeg har en telefon som er på siste verset, så disse sosiale mediene spiller ikke alltid på lag om dagen.
  Men jeg har sagt til meg selv at den ikke skal byttes før jeg kommer først opp Kvarstadlia i Light Flight. Noe som ser ut til å skje i helgen. Å ta inn 11;30 på Bukken, skulle neppe by på særlige problemer (spesielt når man vet at han ikke har gått mer enn en mil på ski i snitt hver dag hittil i januar)….
  Uansett – dette blir en rysare – ser allerede for meg noen fantastiske spurtoppgjør over siste bakketopp.
  Slik helgen ser ut nå, ligger det an til -10 og trikkeskinner på Kvarstadlia opp – lykken står den kjekke bi… 😉

 5. Morsom liste. Jeg tror ikke jeg har ikke gått hardt på klassisk ski siden 2006 (Birken). Jeg husker det litt som svømming, jo mer jeg forsøker å ta i, desto mer teknisk feil blir det (og dermed forsvinner farten). Satser dermed på at farten blir liten, mens pulsen høy. Men jeg må advare dere: Jeg så på Tufte på mandag og fikk drøssevis av teknikk-tips. Så var det det med å gjennomføre i praksis da.

 6. Steike, dette blir moro. Skal hilse fra kona og si at dere må ta med sengetøy og håndkle. Dyner og senger har vi til alle. Moro at StakeKnut blir med. Skal oppdatere startlisten.

 7. Bra Stakeknut! Nok en mann som kommer forbi, da… :-). I dag kjørte jeg 5×9 minutter på rulla for å skaffe en liten formtopp til helgen, som Klatremus påpeker.

  Jeg kommer også over et lite gullkorn angående trening som jeg vil dele med dere. «The purpose of training isn’t to make the heart beat faster, but to make the body go faster. Makes big difference in how training is viewed». Så sant som det er sagt.

 8. Det O2snappper gjorde i går var imponerende. Han puster landslaget i nakken. Rått!
  Sees i morgen. I kveld drar jeg opp for å tenne lys…….

 9. Hey hey!
  Har vært så travelt denne uka, så jeg har ikke rukket å glede meg skikkelig! Men nå kjenner jeg at det begynner å krible i kroppen, riste i beina og vibrere i lysken 😉

  Fint at du reiser opp i kveld for å tenne duftlys, Dir! Setter stor pris på det. God lukt i hytta er fint. Husk å slå på varmekablene i gulvet samtidig. Hvis du stopper på Obs for å kjøpe lys, kan du jo i samme slenge kjøpe med litt mat og drikke til gjengen for helga… på den måten kommer vi andre raskere opp, slik at vi kommer oss før ut på ski, og får flere timer, osv…. 😉

  På den andre siden vil jeg nødig gå glipp av handlingen på Obs. Det er virkelig en klassiker, og hører med til helga. Det er friske diskusjoner om vi skal ha 4 eller 5 liter Tine melk, eller om vi faktisk trenger havregrøt til frokost. Trenger vi frukt? Hvem spiser syltetøy på skivene? Må vi ha kaviar? Det vi selvfølgelig går glipp av (når Dir sitter på hytta med sine duftlys) er å se hvordan Dir opererer brød-skjære-maskinen… det er et syn for guder 😉

  …og så spiser vi lunch ETTER handlingen 😉

  Når det er sagt: jeg er ydmyk og takknemlig – ja, faktisk litt rørt – over å få mulighet til å være med denne flotte gjengen på tur. Her er det mye brunst, ego, prestasjonsangst, treningsvilje, engasjement, begeistring, depressive tendenser, utstyrsfokus og livsglede! For en gjeng! Jeg føler meg heldig som kan dra på tur med dere!

  Når det gjelder søndagen og Kvarstadseterlia Opp: Bukken blir en «dark horse» og trolig en av favorittene. Dir snakker seg alltid ned, og vil bli livsfarlig på blanke ski opp lia med bryst på størrelse med Pamela Anderson. Raggsokk er en sene-seig kar, og vil blir utrolig skarp i bakkene etter Grunna, Brodern kommer til å kjøre «all in» – som alltid – og spy på toppen, og DobbelO kommer til å sette personlig rekord – og overraske alle – igjen. Stake-Knut vil klage noe intenst over vondt i «hæsjen», men gå som en villmann. Trener1 er trolig allerede undervurdert – men blir rå på de partiene hvor beina kan snakke. Klatremus her et dyr, og vil bite hardt fra seg – mens O2snapper vil trippe lekende lett opp bakken, småskravlende, mens han vifter på armene for å holde varmen – og vil til slutt vinne 😉

  Gleder meg!

 10. Ønsker alle skivenner god tur. Minner om Vasan 2017 på blanke ski.
  Da blir jeg også med, for siste gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s