Annual 2016 – 22-24 januar

Kjære Lightflight venner – godt nytt år.
Nå er det på tide å fyre opp maskinen igjen og hva er vel en bedre måte å starte det nye året med enn en invitasjon til Annual. Jeg husker ikke i skrivende stund hvor mange år vi har gjort dette, men jeg regner med at Klatremus har orden i tellingen. Han pleier å være god på slikt……
Jeg trenger påmelding for å planlegge litt. Fint om folk gir beskjed om de skal være med. Alle LFere er velkommen. Dersom det blir fullt hos undertegnede så spør vi pent om også den nye hytta til O2snapper kan huse noen LFere. Vi deler oss ikke dersom vi ikke absolutt må. Det er noe av sjarmen med turen.
Kvarstadsætra Opp
Ifjor var det fellestart. Det var fordi vi trengte et nytt nullpunkt da det hadde blitt for mange Grepakarpoeng til alle som ikke hadde vært med før. I år tror jeg det blir Donald Duck igjen dersom ikke annet ble avtalt skriftlig på Generalforsamlingen. Startliste kommer når jeg har oversikt over hvem som blir med.
 
Agenda for helgen: 
Fredag 22 januar:
11:00 – Oppmøte på COOP på Rudshøgda
Her blir det lunsj, handling, pissing, og høylydt krangling om det spises før eller etter handling. Et av turens høydepunkt er å tippe hvor mye vi handler for. Vinneren får en brukt Visma buff.
14:00 – Skitur ca. 3 timer skøyting – ta med hodelykt for dette blir langt, hardt og vondt.
17:30 – Badstu, Knallerter og heftige diskusjoner om dagens tema som er:
            «Funksjonell Terskel Watt (FTP) – en velsignelse eller djevelsens verk»
20:00 – Middag forberedt av Klatremus med hjelp fra flere
21:30 – Visning av den nye fine lampen til Dir.
22:00 – Friske diskusjoner
Lørdag 23 januar:
06:30 – Klatremus står opp og sitter med urolige bein og drikker kaffe frem til kl 9
09:00 – Revelje og frokost for de aller fleste
10:30 – 4-5 timers Klassisk skitur avhengig av vær og føre
17:00 – Knallerter og Badstu
19:30 – Middag forberedt av Bukken med hjelp fra flere (Karbogryte?)
21:00 – En liten overraskelse?
22:00 – Friske diskusjoner
Søndag 24 januar:
05:30 – Klatremus står opp litt tidligere enn dagen før da det er konkurranse og beina går som trommestikker.
09:00 – Revelje og en litt stille frokost for de aller fleste da det er konkurransedag.
10:30 – Kvarstadsætra Opp (ca. 3 timers tur totalt)
16:00 – Avreise
17:00 – Middag på et eller annet stopp underveis
Praktiske opplysninger:
– Ta med sengetøy. Vi har dyner og puter til alle
– Transport. Dette får alle organisere selv. Det pleier å ordne seg.
Forslag til temaer for å få praten i gang:
– Er TransAlp for menn eller mus?
– Blir Bukken en bedre syklist av å gå mye på ski?
– Har Skippern benyttet «hvileåret» til å komme i kanonform?
– Bør Doc gå ned i vekt eller øke watten før Transalp?
– Vinner DobbelO i det store lotteriet i år?
Velkommen til fjells
Hilsen arrangementskomiteen
Reklamer

54 kommentarer om “Annual 2016 – 22-24 januar

 1. Godt nytt år til alle mann!

  Året ble innledet på beste vis: på hytta på Aksjøen – men hadde brygget på noe gruff i kroppen, så to skiturer ble alt før feber og hoste overtok. Uansett: jeg melder meg med dette på «The Annual» for 16. gang (av 16 mulige). Det er vel bare Dir og jeg som har vært med alle gangene, så hvis Dir stiller i år igjen blir det også 16. gang for han…. (for the record: 6. året i hytta til Dir, de 10 foregående i hytta «til Doc» på Aksjøen).

  Opplegget virker å være etter gode historiske tradisjoner. Kan imidlertid ikke huske at vi kun har hatt 4 timer på lørdag!?!?! Husker at O2snapper og Klatremus tok en snarvei hjem (fordi det var så «dårlig føre»), men vi andre har sjelden vært under 5 timer…

  Når det gjelder handling så foregår den alltid FØR spising, og jeg husker at noen i 2011 bommet stygt der. Vi sliter med ettervirkningene av det fortsatt – et brudd i en lang historikk fører mye usikkerhet med seg – her må vi følge tradisjonen… 😉

  Vil anbefale at Klatremus hjelper Bukken med å «spe ut» karbogryta på lørdag. Bare være litt forsiktig med mengden vann som helles oppi… (ref 2010….)

  Vi kjører selvsagt arrangementet etter vedtak på Generalforsamlingen: jaktstart! Fjoråret var et (u)verdig unntak….

  For øvrig håper jeg formen er noe bedre om tre uker enn i dag. Skal ikke mye til…
  …men GLEDER MEG uansett!!!! 🙂

 2. Etter nok et fantastisk år, ønsker jeg dere alle et fortryllende til!

  I år blir året da de røffeste nær-døden-opplevelsene (for eget vedkommende – og en håndfull LightFlightere) vil foregå i de Italienske alper. Dog starter opptreningen for å kunne tåle den store nær-døden der nede, med en raskere og lettere overstått ukentlig nær-dødenopllevelse her oppe i Holmenkollen de neste seks onsdagene. Jeg anbefaler alle å slenge seg med på den, og ser at Raggsokks våpendrager i TransAlp blant annet har meldt seg på, og hørt rykter om at flere har tenkt å gjøre det samme…
  Som dere vet, trenger man et lite påfyll av nær-død for å kunne leve til fulle…

  Når det gjelder The annual:
  Takk for invitt – og ja takk – jeg er klar som et egg!
  Gleder meg stort til diskusjoner om FTP (som undertegnede mener blir omtrent som diskusjonen om at Morot bør erstatte Blå Ekstra med et underfundig underlag bestående blant annet av sideveis rubb med 320-papir i stedet for å komme seg ut på ski umiddelbart – nettopp fordi det er blåekstraføre…).
  Jeg elsker på linje med 305 Donald Duck. Spesielt i mesterskapsform.
  Jeg trives dessuten som kjent best med faste rammer og lite rom for krumspring. Setter derfor stor pris på at handlingen nok et år vil foregå før vi spiser lunsj på Rudshøgda. Ikke at jeg har vært med på hverken lunsjen eller handlingen de siste årene, men likevel…
  Selvfølgelig hadde det vært hyggelig hvis vi ble så mange at vi måtte ta i bruk to hytter, men jeg håper vi akkurat fyller sengene i Dir-hytta. Turene blir om mulig enda hyggeligere når alle er med på den samme juginga, kjører synkrone knallerter, og alle våkner til Klatremus’ sine ristende setterbein i 05:30-tiden…

  Men enig – jo flere vi er sammen…:-)
  Gleder meg til sesongens høydepunkt!

 3. Takk for invitasjon. Blir gjerne med for 13. gang. Stemmer det, Doc?

  Har faktisk hele 10 skiturer så langt i år. Har resultert i utslitte armer og kink i ryggen. Så det vil nok gå fort opp bakken i år. Jeg tar på meg oppgaven som Donald Duck og starter et kvarter før dere andre.

  Også må dere velge mellom Bukkens karbogryte eller Bukkens samegryte. Et vanskelig valg. Om da ikke Mosern stiller med sin Fajitas Speciale. Handlinga på OBS blir en gysare. Alltid et høydepunkt. Doc drar kortet og får kanskje igjen fra de andre en klar dag i Mai.

  Og husk at jeg bor på soverom nede sammen med Doc. Altså ikke på loftet sammen med rookiene.

 4. Melder meg på og gleder meg. Har nå fått klarhet i at dette går opp med familiens planer. En av de første gangene jeg gjør det i denne rekkefølgen. Helt sikker på at dette er mitt 18. år med Annual, vi vet alle at Doc er en surrebukk når det kommer til historikk og årstall.
  Jeg sover på rommet første dør til venstre i 1. etasje uansett hvor mange som kommer. Har ca 10 mil på ski nå i jula. Turer både med Dir og O2. Begge er i kanonform og Dir staker nå som Petter Eliassen. Jeg er som dere vet alltid i form, så dette blir gøy.

 5. Strålende, kommer!

  Fikk 15 dager på hytta i jula, med tildels gode forhold, så skia er iallefall inngått. Nyttårsrennet ble en tung affære (10 km skøyting i tøff løype på bstølen), som ventet, ble roten av halvparten av det tallet du får hvis du dobler det antall år jeg fyller ved neste store jubileum, målt i minutter. Ellers tar jeg til ordet for at også terskeltester basert på MAP (maximal aerobic power) settes opp på dagsordenen.

 6. @ Bukken: mener at du er på 13 deltakelser på «The Annual». Dermed er du à poeng med Klatremus og på delt tredjeplass når det gjelder ansiennitet. Og som vi vet er ansiennitet på The Annual viktig: man velger de beste sengene, kan la rookiene dekke på og rydde av bordet, hente ved og gjøre annet forefallende arbeid. Videre så vurderes det også å la rookiene smøre skiene til veteranene, men det er så vidt mye fanteri som kan legges under sålen – så den oppgaven er ikke pålagt rookiene foreløpig.

  @ Klatremus: jeg har enda til gode å se Dir stake à là Eliassen, men jeg forsto det slik som at han ville trene for seg selv i nyttårshelga, så noe skummelt driver han helt sikkert med. Jeg har bare valgt å kalle Dir for «Hulken» ettersom han nå kun går på blanke ski og staker. Gleder meg til Kvarstadseterlia Opp på søndagen på The Annual. Blir kult å se at han staker fra hele gjengen 😉

 7. Siden vi skal sykle TransAlp til sommeren så er det viktig å ikke bruke beina for mye. De må spares til sommeren. Det er utelukkende derfor det stakes og ikke fordi ankelen ble ødelagt under Æljhufsing med Doc, O2snapper og Klatremus for noen uker siden. Må nok trene litt til før staking opp Kvarstad lønner seg. Gleder meg til Annual. Skal gå Marcialonga helgen etterpå så det blir en fin oppladning. Da blir det på blanke ski.

 8. I all ærbødighet melder jeg meg på. Jeg har jo 20 km langrenn i år (sesongen 2015/2016), så dere må regne med meg i bakken. Dessuten holder jeg på med å lese meg opp på submaksimal fat max test, slik at jeg kan underholde med kvasi-vitenskapelig synsing om fettforbrenning og integralet av fettforbrenningskurven under et maraton. Dersom jeg skal bidra med praktiske ting, er det bare å gi meg et vink.

  Gleder meg skikkelig.

 9. Så hyggelig at vi får med en førstereis Trener1. Vi bør nesten løpe en totimers før dette slik at jeg kan gi deg nødvendig fakta som er viktig, men ikke kommet med her «inne».

 10. Godt nyttår!
  Som alle andre år så er dette min jobb sesong, så jeg forholder meg til været. Skulle vært artig men sannsynligvis tilrettelegger jeg for skiglede et eller annet sted for, foreningen til ski idrettens fremme. Romjul og starten på nyåret, har det vært lite pulsjag, stortsett går det i snøproduksjon. Nå har jeg skiftet destinasjon, fra Skullerud og lager nå royal snø.
  Lykke til med årets første konkurranse, jeg heier på alle.

 11. @Klatremus. Tror du en to timers holder:-) @Rally, kanonene dine gikk for fult på Skullerud. Var der med BSK.

 12. Skulle gjerne hatt deg med på Annual, Rally. Men samtidig håper jeg at du ville vært enda mer savnet i Oslomarkene. Jeg foreslår allerede nå at vi planlegger to skåler for Rally – en med trøkk i knallertbadstua og en høytidelig rundt finmarksgryta til bukken med den beste rødvin. Både for royale og barn er det Rally som er skaperen – av det hvite gull!!
  Har nå vendt opp fra kjelleren fra godsnakkingen med et par Redline kaldføreski, som jeg er ganske sikker på at kommer til å gå styggfort i Midstuebakken i morgen kveld – i alle fall nedover…;-)
  Håper vi sees der!

 13. Ser at Raggsokks våpendrager, Nøttemannen, og jeg, starter i samme 4-mannspulje i OBIK i dag. Det samme gjør Ullrich. Ligger an til en rå start på sesongens treningsturer med startnummer….

 14. Jeg får desverre ikke vært med på syrefesten i kveld. Dro for å teste diagonalgangen i Kollen i går kveld, men måtte reise hjem igjen. Det blir nok fine forhold i kveld. Staking i de løypene er helt uaktuelt for min del. Er altfor svak.

 15. Er du skadet, Dir? Siden du bare staker.

  Jeg går hjemme på 3. dagen på krykker. Korsryggen har slått seg helt vrang. Kjennes ut som at noen stikker kniver inn i ryggen når jeg beveger meg. Kanskje Doc har noen legeråd?

 16. @Bukken. Så kjipt med ryggen. Håper den leges fort. Jeg har skadet ankelen/akillesen ifm. noe hufsing med Doc, O2snapper og Klatremus. Når man gjør ting man ikke har øvd på så kan det fort gå galt. Det er vel over 3 uker siden.

 17. Kjipt med ryggen Bukken!
  Drit med akillesen din, Dir!
  Samtidig er jeg ikke helt overbevist om at staking er totalt uaktuelt for deg. Du staker jo som en gud, mann. Bare ikke si til Dir-fruen at jeg har sagt det. Hun var redd for at du skal bli for cockey…

  Uansett – hvis du ikke får fikset på akillesen før Annual, ligger det an til en egen stakeklasse på Kvarstadlia opp.
  Vi kan jo kalle den Langbein-klassen…?

 18. Kjedelig, Dir. God bedring. Jeg er skikkelig dårlig på å være syk og skadet. Bra du får trent noe da. Her er det sofa’n som gjelder. Men er nok i gang igjen i løpet av uka så smått. Hatt dette flere ganger før. Må nok ta trening av kjernemuskelaturen på alvor. Starter med slyngetrening til uka. Drit kjedelig, men bra trening. Og NØDVENDIG for gamle gubber.

 19. @ Trener1: hyggelig at du blir med! Ikke ta alle «råd» fra Klatremus helt bokstavelig. Hvis han forteller deg at det kun er 4 timers tur på lørdagen, kan det være fordi han (nesten alltid) tar en snarvei hjem. Vi andre går minst 5 timer… 😉
  @ Rally: lykke til med viktig arbeid. Å lage snø for Kongen skal man ikke ta lett på 🙂
  @ Bukken: hva med litt Ibux-salve på selve «skadestedet»? Løsner gjerne litt på muskulaturen som muligens bidrar til å stramme opp og gjøre vondt verre… men her tror jeg faktisk Rally har flere lure råd å bidra med…
  @ Dir: da vi snakket sammen i går sa du at «å dra ut på kvelden med bil for å gå på ski er jeg blitt for gammal til». Godt å se at du ikke er blitt så gammel… men dumt at Akilles fortsatt ikke funker. Du får trøste deg med at O2snapper synes du er blitt flink til å stake – og særlig større kudos kan du sjelden få!

 20. @ O2snapper. Grattis. Du er helt rå i sporet.
  @Doc: Utsagnet «Jeg er for gammel til å kjøre bil for å gå på ski» var som jeg nevnte for å kjøre til inn til Sørkedalen for å løpe en kilometer inn i skogen for å finne snø en kveld midt i uken. Det er jeg for gammel til. For å komme til Kollen og Fossum har det nok alltid vært behov for å sette seg i bilen. Det er jeg ikke for gammel til. Når jeg er for gammel til det ligger jeg nok «6 feet under»
  @ Trener1: Velkommen til Annual for første gang. Det kommer til å bli et vendepunkt i livet ditt. Du får helt nytt perspektiv på livet når du skal gå 5 timer på ski med 305 og andre med svært reflekterte synspunkter på det aller meste.

 21. Foreløpig påmeldte: Doc, Dir, Klatremus, Trener1, Raggsokk, O2snapper, Bukken og Brodern.

 22. @O2: Gratulerer med en solid seier. @Dir: Takk, 5t på ski som trening er i seg selv nytt perspektiv.:-) God bedring til alle med vondter.

 23. Du vil ikke bare få et nytt perspektiv på livet, Trener 1. Du vil rett og slett bli et bedre menneske. Ei slik guttehelg med altfor mange mil på ski og meningsløse debatter om EU og sånn er rett og slett karakterbyggende. Velkommen skal du være. Du får slå følge med oppsopet på skitur, om du anser deg selv som litt under snittet god på langrenn. Oppsopet pleier å være Mosern og meg, men kan variere litt fra år til år. Har selv planer om opprykk. Det har foreløpig endt i krykker og elendighet.

 24. Dritt med vondter, jeg bruker mye muskelsalve/varmestift rundt område man har vondter. Bruker Select den finnes i 3 graderinger.Jeg bruker nr 2 og 3. Evt Linnex sin varmestift. Disse får du kjøpt på xxl.
  Disse varmer godt og lenge, vær forsiktig hvor mye du smører på omgangen. PSSST, vask henda før du klør deg på pungen. Evt neste stopp,en klinikksomliker og suge penger av pasienter.
  Grattis til O2!

 25. Føler med deg, Bukken! Men du har godt av en liten pause også. Mulig det er kroppen som sier ifra? Uansett så vil Bukken «rise from the snow» på Annual og i vinter. Jeg har et håp om å se han på startstreken i Holmenkollmarsjen – vinterens manndomsprøve. Han har lovet å tenke på det 😉

  Ellers har jeg tenkt mye på programmet som Dir har listet for The Annual. Spesielt så er agendapunktet på lørdag kveld interessant, etter Bukkens Karbogryte og før «Friske diskusjoner»:

  19:30 – Middag forberedt av Bukken med hjelp fra flere (Karbogryte?)
  21:00 – En liten overraskelse?
  22:00 – Friske diskusjoner

  Jeg har – etter lange vurderinger med meg selv – kommet fram til at jeg skal bidra med noe her. Det vil også involvere Dir i stor grad. Og er det noe Dir er god på – så er det overraskelser. Det er bare å glede seg!

 26. Å filer! Der røyk årets Annual for min del, da jeg har takket ja til oppgaven som teamleder, smører, sekundant, saftblander og sjåfør i forbindelse med et barneskirenn i Kollen denne helgen. Dette er gutter jeg ikke kan svikte.

  På plussiden betyr dette at sengen til høyre for døren på hemsen er ledig, Trener1.

  Nedsiden er at du får ansvaret for å handle inn tilstrekkelige mengder rødvin og snus. Polet finner du mens resten av gjengen diskuterer om det skal handles mat før eller etter lunsj. Ellers blir det din jobb å holde farten på fredagens skøyteøkt. Her er det viktig å være innom alle soner, vi snakker terskeløkt, ikke sub terskel. I tillegg må du sørge for at farten er lav nok på lørdagens langtur. Her ser jeg ingen grunn til å gå ut av sone 1, men denne oppgaven kan bli krevende da opptil flere i gjengen har svært tungt for å se poenget med dette. Sist men ikke minst får du Fetter Anton-rollen under søndagens Donald-cup. Det betyr at du må stå igjen et kvarter på Kvarstadsetra, og det pleier å ære bikkjekaldt, og starte sist sammen med O2Snapper. Men følger du oppskriften til punkt og prikke kommer du først opp. 🙂

  God tur! Det blir tungt å være igjen hjemme.

 27. Synd at du ikke blir med, 305! Men bra for gutta du ikke svikter! En mann er en mann, og et ord er et ord!

 28. Det var trist, 305!
  Du vil bli savnet i flere settinger. Det er jo aldri kult å være den som står igjen helt til slutt på Kvarstad i 22 blå uten å ha noen å slå floke sammen med. Tror likevel ikke Trener 1 skal overta den plassen etter deg. Men den skal jeg nok klare.
  Å holde oppe farten på skøyteøkta fredag, tror jeg heller ikke noen vil klare like godt, men det vil muligens ikke savnes så sterkt. Vininnkjøpet er jeg sikker på at blir ivaretatt av Trener 1, og løssnusen har jo uansett bare vært en siste utvei for noen av oss, og storsnuseren har gått over til Oneco. Muntrasjonsrådet som en sonesur 305 kan skape mellom 2 og 5 time under lørdagsturen derimot, blir nok det verste. Det er jo ingen andre som noensinne klager på noenting så lenge alt blir langt og hardt nok. Passe hardt er ikke noen kjent definisjon. Ikke passe langt heller for den saks skyld. Ikke at dette vil bety så mye for hverken lengden eller farten. Problemer blir bare at vi mister den ene som vi kan terge litt med en fartsøkning i ny å ne😃
  Istemmer likevel; prioriteringen av den yngre generasjonen er helt riktig!
  Lykke til på Ungdommens Holmenkollrenn!

 29. @305. Jeg er glad for at O2 justerte dine planer for min rolle til det jeg har komparativt fortrinn i nemlig vin. Fort på ski er ikke min greie, og vil ikke bli det. Det er imidlertid viktig og av og til å komme ut av komfortsonen.

 30. Du kommer til å ramle ut av komfortsonen allerede på Rudshøgda hvis du tar lunsj før det er handlet. 😉

 31. Da er følgende påmeldt til Annual:
  Doc, Dir, Klatremus, Trener1, Raggsokk, O2snapper, Bukken, DobbelO og Brodern.

  Arrangøren jobber med startliste for Kvarstadsætra Opp. Det blir gitt Grepakarpoeng til Trener1 da han ikke har noe historikk. Av de som ikke var med ifjor blir det gjort en Grepakar vurdering av arrangøren.

 32. Håper at Grepakarvalutaen har devaluert mer enn en smule siden sist denne var i bruk. Statistikken sier at vi kan forvente en kald søndag under Annual. Det er dårlig match med at en lettfrysende O2 skal stå i halvtimesvis å slå floker på Kvarstadseter. Spesielt i år når ikke 305 holder selskap…

 33. Beklager min herrer, men jeg blir hjemme i år. Er alene hjemme med minstemann og barnevakt hele helga nok en gang er uaktuelt. Kan ha sammenheng med at han har invitert til bursdagsfeiring den helga, da er det greit med noen voksne i hus.

  Ellers gleder jeg meg til neste LF øvelse, Hverven tempo grand prix. Fint om arrangør setter dato litt tidlig så jeg kan be om fri.

 34. Viktig at Hverven tempo får en dato som sannsynliggjør kortbukse. Foreslår slutten av mai eller begynnelsen av juni.

 35. Takker hjerteligst for invitasjonen, Direktør!

  Under fjorårets Annual-debut gikk jeg til verket med åpent sinn og relativt friskt mot. Det nokså brutale møtet med Kvarstadseterlia har vært til å leve med – men med jaktstart på programmet og ytterst skral form slår det meg at det kan bli kaldt for ventende i mål – ikke bare på start… Men skal man henge med i LFC, er det skrekkelig svakt taktisk å ikke delta på Annual – dessuten er det usedvanlig trivelig!

  Forsøker å rigge timeplanen for deltakelse – i likhet med 305 er det noen langt mer håpefulle skiløpere som skal ha bistand. Be-/avkreftelse kommer.

 36. Mange takk for invitt Dir, og beklager virkelig denne sene tilbakemeldingen! Fjoråret var episk, og skulle gjerne vært med igjen, men noen overnatting i år ser vanskelig ut.. men sjekker muligheten for å komme til start likevel… Første skitur denne sesongen blir i Østmarka i morgen formiddag, ser frem til det. Håper alt er godt for alle fine folk her inne, Pax!

 37. Enig Skogmus, men fjoråret viste at mars hadde like mange kort/kort dager som juni:-)
  Det er nok da – eller kanskje først i april at vi legger inn Holmenkollen Vintertri. Hadde jo vært kult hvis den kunne foregå med barberte legger i friluft…
  Skjønner dilemmaet, Stakeknut – uansett hva du velger blir det et godt valg, men vi håper jo at det blir Annual som vinner.
  Skippern – gøy hvis du får med deg Kvarstadlia opp. Har på følelsen av at du er sugen på sammendraget, og statistikken viser, så vidt jeg husker, og Doc får korrigere meg, at ingen har vunnet LightFlight uten å ha stått på strek i Kvarstadlia opp…:-)

 38. Gleder meg til Annual, men det er et skår i gleden at Skippern ikke kommer…. Jeg har jo øvd inn alle Post Scriptum!låtene på gittarn og hadde sett frem til duettsang på afterskien…. Vil forresten et resultat i Kvarstadseterlia Opp Fy f… telle i LFC sammendraget dersom man ikke kan dokumentere minst 8 timer skigang samme helg???? Blir også tungt å gå bakerst på lørdag uten en sonesur 305 som hjelper til med å holde lav nok fart…. Jeg sender barna til Kollen til helga, men de får klare seg med mor i støtteapparatet. Er tross alt bare et barneskirenn…. I morra skal jeg være med når KanonJons royale snø skal tas i bruk, men tror det blir uten ski på både meg og Erna… God natt fra Bergen!

 39. @DobbelO: må si du gjorde en framifrå figur – selv uten ski i går. Samtlige innslag fra Kongeskiparken og omegn var med ditt årvåkne blikk oppe til venstre i ruta!

 40. Erna så ut som hun var i gode hender ja 🙂 Ang transport fredag morgen. Jeg kan kjøre og har da god plass i bilen. Hvordan er planen til andre? Jeg bruker å bli hentet av Doc kl 0915 (skal være 0900, men 305 har alltid glemt et eller annet). Jeg er da klar for avreise 0900 og kan hente noen på veien.

 41. Jeg reiser nok opp torsdag ettermiddag. Må tenne lys, pynte med servietter og ikke minst passe på at alle blomstene står riktig. Velkommen opp alle sammen. Jeg gleder meg i allefall veldig.

 42. @Dir: Takk! Jeg er som vanlig bare med uten noen egne oppfatninger om hverken tid, sted eller innhold. Har ikke kommet så langt at jeg har planlagt avreisetidspunkt. Sitter gjerne på Klatremus, dersom det er plass. Gleder meg som en unge

 43. Reiser opp på torsdag kveld for å aklimatisere. På den måten kan jeg jobbe halv dag, og likevel være klar for skitur kl. 14:00.
  Jeg har jo vanligvis kommet litt senere, og fått godskrevet tre timer ved å gå så fort som f… i to…
  Da slipper jeg dessuten å være nok en ytterkant i diskusjonen om vi skal handle før eller etter lunsj. Personlig synes jeg vi kan gjøre begge deler på en gang – men dette har aldri noen hørt på – muligens først og fremst fordi jeg aldri har hatt den glede å få være med på handletur på COOP Rudshøgda med LightFlight…
  Men jeg gleder meg også som et barn, dog med frykt om å ende opp i fosterstilling en eller flere ganger i løpet av helgen….:-)

 44. Snakket nettopp med Klatremus. Vi synes at opplegget til O2snapper og Dir er flott: reise opp dagen før. Så vi vil nok også reise opp på torsdag, og overlate handlingen til dere andre…. 😉
  …har tross alt tilgang på hytte på fjellet…. 😉
  Men forstår spesielt Dir, som ikke hadde sett en brød-skjære-maskin før, noe som kan tyde på at han 1) bruker brødkniv, 2) ikke bruker mye tid på å handle mat til familien. 😉

  Så – noen får ta ansvar – og det blir oss andre….

  O2snapper: rimelig sikker på at ingen har vunnet LightFlight uten å ha stått på strek i Kvarstadlia opp. Sier ikke mer…

  Kjøring: samkjører gjerne med Bukken – og har lovet å hente DobbelO. Det kan bety at Klatremus tar med Trener1 og Raggsokk.

  Prego!?

 45. Stake: hvis du får ordnet deg fri, trenger skyss (som jeg skjønte), og det blir trangt i klatrebilen, får du si ifra, så kan jeg alltids fyre opp Polo’n, ikke noe problem

 46. Jeg har god plass til Trener1, Raggsokk og Stakeknut. Er jo lurt å jobbe halv dag mens andre handler og sørger for at dere som jobber halv dag får middag etter skituren…..;-)

 47. For en omsorg! Forstår jeg det rett hvis det er plass til meg i en bil og avreisen er «utpå» fredag? Det kan mao. se ut som rammebetingelsene gjør Annual 2016 gjennomførbart!

 48. Nei og nei, det hadde vært moro DobbelO! Next time:) Men, kos dere gløgg karer, her blir det jobb og feiring av eldstedatteren som fyller 12 i morra! Ses snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s