God jul

God jul ønskes hver i sær.

Reklamer

50 kommentarer om “God jul

 1. Herlig tur med Dir. Progresiv piggeøkt hvor pulsen faktisk rakk en tur inn i I5 da Dir fyrte opp triceps 🙂
  Jeg skal kikke mer på duathlon i Danmark Trener1. Er jo min greie 🙂
  God jul til alle sammen!

 2. Jeg våknet opp til hvit jul… trudde jeg ! ! ! blei først litt skuffet, hadde sett frem til en grønn-våt-vind-i-håret-jule-løpetur, med fillebikkja. Men etter nærmere ettersyn visste det seg og være det hvite stakittgjerde til Doc. 2 timers løpe tur uten mat og drikke i grønne omgivelser helt perfekt. Jeg blir nok ingen sinke når julemiddagen står på borde.
  God Jul 🙂

 3. To timer med løping i blötsnö rundt om i Rena og de dype skoger. Regn er kun fornavnet.

  Ringnes juleøl sterk er på sin plass nu i skrivende stund.

 4. Ny staketur med Dir i dag. Vi var heldige og fikk tatt turen uten regn. Ny progresiv tur som settes i banken til vintern kommer (snart håper jeg). Fortsatt god jul alle sammen 🙂

 5. Progressive treningsøkter sitter som banken. Skal spare SMSen fra Klatremus hvor han truer med å ikke stille opp på grunn av litt regn.
  Deilig tur i et vær som ble bedre enn fryktet. Gleder meg til skirenn på mandag. Blir en vinner. Tror dir jr. Gleder seg enda mer en far.

 6. Fortsetter været sånn, så sykler vi om ei i kort kort. I dag blei det romjul sykling med racer.
  Juletrafikken går sånn passe til og legge inn naturlig bilpes her og der 🙂

 7. 48 km på landevei og gangveier t/r Ski.

  Jeg har slett ikke det genet som savner snø. «It is what it is», som engelskmennene sier, ikke noe dårlig epigram, selv om det nok manger bibelske kvaliteter (ref. tidligere innlegg). Opphavet er angivelig likevel en kirkens mann, biskop Joseph Butler.

  Forsatt gledelig jul.

 8. 25 km med hodelykt i kveld, i nykjørte spor øst for Beitostølen, (akkurat) nok snø, -7 og stjerneklart. Fint. Nå: Rekonvalens med marsipan. Fortsatt god jul!

 9. Mye alternativ juletrening blant LightFlighterne.

  Når butikker er stengt, og julevasken er tatt, blir det lite totaltrimkonseptet på en stakkar.
  Men jeg fikk en skikkelig gåtur i Lillomarka og en kveldsøkt på skøyter på NIH i dag.
  Rart man ikke går mer på skøyter. Ganske gøy når sant skal sies…

  Gleder meg til i morgen, Raggsokk!
  Da håper jeg at jeg rekker såpass til tur før mørket legger seg, at jeg kan bli med å dele reco-marsipan med deg.

 10. Bare å stå opp om morra’n det, O2. Jeg er ferdig trimmet kl 1200 og spiser da frokost med resten av gjengen 🙂

 11. I dag ble den nye CX`en luftet tur – retur Tusenfryd. To I4 drag. Med 22 min ut og 19 min inn blir det ingen KOM, men utrolig digg selv med regn og mye vind.
  Jeg kunne godt tenkt meg noen skiturer nå. Dere får gå noen bil for meg også Skppern, Dir og O2. Doc og 305 tror jeg har lagt opp, eller befinner seg på et høydeopphold uten tilgang til nett. Når jeg tenker meg om så er det nok på høydesamling dere er.

 12. Det snør på Gåsbu. Løypene kjøres hver dag. Nede i og rundt Hamar er plenene grønne.

  Har vært noen dager på Rena, og i dag ble det en skitur før vi dra hematt tel Mjøsas bredd.
  Gikk 25 km fra Skramstadsætra. Slo følge med Repshus og Buer. Hyggelig tur ved tregrensa i lett snøfall.

  I går var det familietur i samme område med solskinn og silkeføre.

 13. @Klatremus. jeg merker også at treningseffekten av CX og pigg er god. 🙂 Ting tar tid, men skulle gjerne hatt en wattmåler på sykkelen.

 14. @Skippern: Ja, ble samme sykkel som LT har. Satt på skjermer og pigg, så nå er den klar for vinteren. Det er bare å trene smart Trener1, så får du watt. Du er jo en mester i riktig trening. Jeg er klar for tur uansett hver i uken som kommer.

 15. I dag fikk jeg Sa Calobra (ERG VIDEO) i posten. Tenk så digg, kan sitte i kjeller’n og gjenopplive turen fra april. Kommer bedre forbedret i år, for å si det mildt.

  Ribba er i ovnen, blir feit mat for N’te dag på rad!

 16. Drømmer om en CX om dagen her jeg cruiser rundt på MTB på asfalt. Rapha Festive 500 er gromme saker 🙂

 17. Den er veldig likt satt opp som Merdiaen var. Sitter litt bedre på denne. I morgen ruller vi til Solbergelva for litt mat. Får ikke så mange mil som deg i julen Bukken, men litt variert trening er fint det også.

 18. Variert trening er fint. Men jeg får lett hung ups serru. Og nå er det milsamling på asfalt som gjelder. Men fra nyåret endres fokuset mer over på variert trening ja. Hadde vært digg med litt kulde og snø snart. Men sykling prioriteres. Går fort mot Mallis nå. Nytter ikke å være ute av sykkelform med denne gjengen her da 😉

 19. Sjusjøen er fint nå i romjul, får daglige økter mellom 08:30 og 11:00, småharde, etter det blir det kakaoturer. I morgen rolig til Pellestova vis Nordseter, skal nyte «hjemmebanen» til Dir før det bærer til Oslo igjen, da kommer nok også jeg til å ønske med en CX ala Klatremus. Videre god romjul!

 20. 60 km med cx i dag. Tror kroppen har skrudd av fettforbrenningen. Ble sløv i toppen og sliten. Lenge siden sist jeg trente over to timer. Traff på Bolstad i Sandvika. Skulle hilse Trener1.

 21. Her nytes noen gode dager i flott vinterlandskap på hytta. I morgen blir det sesongens første skirenn: Romjulsrennet. Her skal undertegnede på 86 kilo måle krefter med Alsgaard, Pølsa, Hattestad og andre toppløpere. Taktikken er å ligge på skiene til Alsgaard til Midtfjellet og kjøre en langspurt derfra. Etter 8 timers hard trening siste tre dager er jeg i kanonslag og armene er helt spagetti. Godt det er mye staking.

 22. Bolstad er en bra mann. Ble familie spasertur i det fine høstværet tidligere i dag og en liten tur opp en cyberbakke på Mallorca på tampen.

 23. @Direktøren: Lykke til.
  Alsgaard er sikkert syk, som vanlig. Pølsa er ute av form. Dette fikser du. Lætt!

 24. Ingen skirenn her i gården, men en utrolig bra skitur i nydelig terreng. Rimelig raskt føre, grovkornet snø i oppfresede løyper. Blått isklister med en liten blanding av Rode multigradeklister ga spikerfeste og formidabel gli. Gåsbu-kollmyrkampen-Mållia-Ruskåsen-Budor-Bårdseter-Skogsløypa til Lageråkvisla-Stenfjellhytta-lysløypa ned på baksiden-Gåsbu.

  2t og 45 minutter var lengste økt på lenge. Skitur nr 8 i desember. Digg.

 25. Lykke til Dir! Jeg testa deler av løypa i formiddag, fantastisk, bare å glede seg! Ble rolig tur til Pellestova for min del, fint det og 🙂 vel tilbake fra tur i skihimmel slo hverdagen inn med unger og omgangssyke… Vi hadde håp om å kunne heie inne det 86 kg tunge skilynet i Vismadrakt, men her blir det nok spybøttetilsyn… Vel: Gi jernet, nok snakk!

 26. Tastet med Dir på før i dag, han skulle tapetsere 86kg fjærvekt klassen.

  Kjøpte ny sykkel CX på vintersalg, dresset opp med piggdekk og skjermede skjermer. Er jo perfekt til mellom sesong sykling, om ikke føre tillater langrenn.

  Imponerende av Bukken tråkke over 12mil på denne årstiden. Man kan jo lure… men håper du er frisk og har det bra 😉
  «de gærne har det godt»

  I ytre, er det lite med snø. Eneste hvite som lyser opp her, er det hvite stakittgjerde til Doc.

  Selv har jeg blitt forkjøla, testkjøring av nytt utstyr på snøanlegge i natt, da minus gradene var på «vår side» Blei en våt og kald affære, har en mistanke på at det var med og utløse, snør, lett feber og sår hals.
  Så nå blir det hvile dager.

 27. Gratulerer Dir med seier i 86 kg fjærvektklassen. Året 2013 ser ut til å ha gitt 100 timer mindre med puls enn 2012. Nå har jeg bestilt meg varmesåler slik at jobb- og morosykling kan skje uten at jeg fryser på beina. 50 mil på Bukken i jula står det respekt av. Begynner å glede meg til Annual.

 28. Vel blåst jul, folkens!
  Håper siste dagen dette året blir så bra som dere fortjener. For noen betyr det snø under skiene, mens andre har fått det for seg at 12-milsturer på sykkel er det saliggjørende. En god miks av begeistring og tvangstanker med andre ord 🙂
  Selv avslutter snapperfamilien året med fam Klatremus. Det blir mitt høydepunkt for dagen, og går planlagt elghufs og TdS en høy gang.

  Gratulerer med seier i fjærvekt +86, Dir!
  Må innrømme at jeg gjerne skulle vært med der. Det utgjorde en god start på fjorårsesongen.
  Jeg sesongdebuterte også med nummer på brystet i romjula. 10 km skøyting under Nyttårsrennet på Beitostølen. Nærmere døden-opplevelse kommer man neppe. Det måtte i så fall være samme distanse og disiplin i Kollen. Det rennet kommer først ut i februar under OBIK, tror jeg…

  Ønsker dere en fantastisk nyttårsfeiring!
  Sees neste år!

 29. Grattis til Dir for god innsats i sporet! Det står aldri på innsatsen!
  Her har det stort sett gått i juleselskap hver dag, med ditto feit og søt mat. Jaja – det er vel ikke hva man spiser mellom jul og nyttår som er problemet, men hva man spiser mellom nyttår og jul…
  Trening? Tja, som Rally rapporterer så er det lite snø i Ytre. Var en tur hjemme på garden i romjula. Hadde planer om noen fine treningsturer på ski. Det ble forsåvidt to fine turer, men hadde med håpefulle barn – som riktignok begynner å gå bra fort på ski – til tross for ung alder. Tror det er greit å ha mer fokus på den oppvoksende generasjonen, enn «over-the-top» 40-åringer 😉

  Ellers lite å se til naboene her ute. Rally registrerer jeg er i live, ettersom han skriver på LightFlight. 305 har jeg ikke hørt eller sett fra på en måned. Ryktene sier at han skal komme på selskap hjemme hos meg i kveld, sammen med en del andre folk. Jeg får vel sjekke ut status da. Tipper han har trent lite, og vært mye syk…. 😉

  Ønsker dere forøvrig en riktig god feiring i kveld! Ser fram til 2014 – blankt og ubrukt år! Kan bli mye morro ja! Feire med måte – prøv å ikke svi av huset 😉

 30. Rapha Festive 500 fullført på MTB. Altså 500 km fra julaften til nyttårsaften. Hatt mange fine turer tross mye ruskevær. Denne vinteren dropper vi.Våren er allerede i gang.

  Godt Nytt år folkens! Bukken blir rask i 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s