Siggerudsprinten – The Movie

Omsider er den klar. Her er det sterke scener og mye ljuging.

Reklamer

67 kommentarer om “Siggerudsprinten – The Movie

 1. Imponerende kjørt gutter. Spes gutten fra Østre Brumund viser styrke i finalen.
  Under Ljugeseansen ser det ut som dette er en ansamling med 40 åringer – det blir lengre og lengre opp til panluggen.
  Kuult å se på

 2. Veldig bra video Klatremus! Den er nå kvalitetssikret av undertegnede og hans yngste datter. Hun synes også dette var stas!
  Savner seff spurt nr 3, der jeg fortsatt er litt i tvil om hvem som ble nr 2…..
  😉

 3. Noen spørsmål får vi nok aldri svar på Doc – tror nok ikke filmen hadde vist annet enn en pelsgutt som kjørte cowboy 😉
  Kroppen er litt dau – i helgen var det opp før seks begge dager, selv et A-menneske som meg liker å ligge litt lengre i helgene. Jeg er klar for ny løpetur til helgen. Lørdag eller søndag spiller ingen rolle. Håper på følge ut over en kjøter som ikke sier så mye lurt.
  Noen som skal løpe Oslo Maraton? Er ikke helt klar, men en 1/2 maraton er jo en fin treningsøkt.

 4. Hmm. 21 km asfalt er ikke beina mine klare for. Enda. Mulig jeg blir det, men slikt må man se an – når man er kommet opp i min alder 😉
  Sannheten er at jeg ikke har startet å løpe skikkelig enda, så jeg må se hvordan vondtene jeg hadde i fjor er i år…

  Ellers så skal jeg gi deg kredit for støtingen før spurt nr 2 på Siggerudsprinten, Klatremus. Det var akkurat riktig timet. Da var Green Machines og Rally blitt slitne av å ligge foran å taue 😉
  …men neste år….!

 5. …du har forresten fått spurt nr 3 av meg (dvs 2. plassen) – såpass må jeg jo gjøre for gode venner 😉

 6. Takker og bukker for din raushet. Hadde vært hyggelig med en løpetur med dere i Ytre til helgen. Lurer også på om jeg skal ta en tur til Kollen for å se litt på NM i rulleskiskyting. Bjørndalen trener mye der oppe nå for tiden.

 7. second place is the first loser! sånn sett burde det ikke være noe mer usikkerhet med spurt nr 3 🙂
  Kult med film, ser jo nå at jeg må nesten ut på gangveien for og passere Bukken på må spurten. Den var jaggu på håret. Men også her gjelder, second place is the first loser.
  Sitter og lurer på om jeg skal melde meg på kretsmesterskapet i terreng lørdag. Fortsatt mye feil og mangler med helsa, at jeg er usikker.

 8. Dette er sterke saker. Takk for en flott video Klatremus. Ingen tvil om spurtene vi så på film og til Rally som faktisk vant Siggerud sprinten samlet.

 9. Nydelig film. Hadde jeg hatt høyprofilhjula på siste spurten hadde jeg vunnet lætt! Gleder meg til mer racer neste år. Starter med Mallis. Tursjefen må få ut fingern og komme med ordre om tidspunkt. Begynner å bli på tide å bestille.

 10. Jeg har forresten en liten film fra GF i fjor. Tenkte det passer best å vise den på årets GF. Vi var enige om en del punkter som ikke helt har blitt fulgt opp 😉

 11. Mitt råd er å ta det piano, Rally. Har fått set samme svineriet, og er ute av drift på ubestemt tid…

  Apropos generalforsamling, er det satt en dato? Som gjelder.

 12. 305, et tips hvis du lurer på datoer er å sjekke terminlisten vår som ligger under fanen Light Flight Challenge:
  https://lightflight.wordpress.com/light-flight-challenge-2007/

  Bukken/Rally/Dir/Brodern og andre interesserte: Mallis 2013 blir fra tirsdag 2. april til tirsdag 9. april. Det er uka rett etter påske (2. påskedag er 1. april). Regner med at Norwegian flyr oss smooth og greit ned. De hadde tidlig-fly i år, dvs at vi rakk en tur på sykkern da vi kom ned, og tidlig hjem, dvs at vi slapp å sykle på tirsdagen… men 7 dager og snaut 100 mil og 40 timer er greit uansett… 😉

 13. Har nå meldt meg på Oslo Maraton 1/2. Hvorfor? Tja, det lurer jeg også på. Neida, det er jo løpsfest og studietur for en meg. I år flagger jeg ikke tidsmål siden jeg ikke har løpt fort siden i sommer.
  Ligger faktisk mye informasjon på sidene våre 305. Off Track blir nok flyttet pga høstferie, info der kommer fra O2.

 14. Jeg vet om terminlista, gutter. Men sist jeg sjekka sto twu fortsatt satt opp helga etter…
  Det er jo først og fremst trist for dere at denne konkurransen blir en attraksjon mindre.

  Jeg har heller ingen grunn til å løpe halvmaraton, men blir jeg kvitt gørr og feber er det en liten sjanse for at jeg overtar startnummeret til en kollega. Foreløpig er jeg parkert.

 15. Mosern er rå! Dette er out-of-my-league for mine bein. Snakket med han i dag også – og han virket klar for oppgaven igjen! De gærne har det godt.

 16. Det eneste kravet jeg stiller til din neste racer er at rytter og racer er minst like raske som Scott Addict RC og rytter mellom 23-28 juni neste år.

  Det er mange gale mennesker i denne verden…….og Mosern er definitivt blandt dem. Lykke til og god tur. Kjenner for øvrig en psykiater som sikker kan se litt på deg. Ellers så har Doc en undergrad i Psykologi. Han kan vel også steppe inn ved behov. Undertegnede har også en del psykologierfaring etter å ha tilbrakt en drøy uke i bobil med Rally og Doc.

 17. En kollega kjøpte denne til halv pris i sommer. Han var veldig fornøyd. Tror det var 2011-modell. Den var god nok for Cadel Evans, så den holder sikkert Doc… Mener hans er satt opp med DuraAce.

 18. Gode innspill 😉
  Tror nok at Cadel og Thor klarer seg godt på samme sykkel som Doc (ved å snu litt på det). BMC er deff en dritbra sykkel, men lukter litt på Cannondale og Scott også… Fuji blir for dyrt….
  Denne står det Sram Red på, som er på nivå med D-A.

  Ellers er kravet fra Dir krystallklart 😉
  Om jeg er like god form som Dir er vel vanskelig å spå – han pleier å løfte seg et ekstra hakk mot disse etapperittene. Men til sommeren håper jeg at jeg slipper å ha en sykkel som er 3 kg tyngre, samt bære alt utstyret til Dir over 19 fjellpass på mellom 2000 og 3000 meter. Og da vil det nok gå ganske bra tror jeg.

  God bedring til 305! Er du frisk nå? (fysisk altså) 😉

 19. He, he. Ventet litt på det. Klart, en SL 0 hadde vært digg. Men det er litt stiv pris gitt. Og så lurer jeg på kvaliteten på hjula. Egne Giant-hjul – er litt skeptisk. Og så har Dir gul sykkel. Og denne er blå. Da vil vi jo ligne det svenske landslaget i sykkel, og det tar jeg ikke sjansen på…. 😉

 20. Det fins vel knapt en sykkelproff som ville takka nei til å sykle på og med bmc, Doc. Så det vil jeg anta er et sikkert valg. Hvor de ligger prismessig, aner jeg ikke. Men når det er sagt så aner jeg fint lite om sykkel i det hele tatt. Fujien min veier 7,9, var billig og funker bedre enn han oppå. Styr unna fsa-krank, så er mye gjort.

  Ellers lite nytt å melde fra sykestua. Det tok ei lita uke å bli sjuk, så det går vel ei uke til å bli frisk igjen også. Seige greier. Men jeg er i bedring. Mulig jeg prøver en lett tur i morgen.

 21. Hvordan ser helgen ut for gutta i Ytre? jeg er mobil og klar for tidligtur lørdag eller søndag. Hadde planer om en økt på bane i dag, men jeg var rett og slett for sliten etter hektisk dag på jobb og familiegruppe.

 22. Race across the alps?? Kunne ha vært aktuelt i mine glansdager. Jeg kan se at det er 2x Stilfserjoch/Passo Stelvio + alle de andre passene. I sommer var det slutkjört etter 1 x Stilfserjoch, ned til Umbrail og tilbake til Prad am Stilfserjoch.
  Skal vurdere å å kjøre bil inn til foten av disse bakkene, og sykle til toppen fra bilens parkeringsplass.

  Nordmarkstraver’n kostet såpass at jeg ennå har vondt i en ankel og kne. Har løpt de siste dager, smører med heksekuren fra Ratiopharm og blir gradvis bedre. I morgen: Rulleski på ukens første tørre asfalt.

 23. Fortsatt hoven i ankelen, ikke noe løping. Rolig til beins blir det tur med ryddesag og motorsag i rød løype.
  Påmeldt kretmesterskapet lørdag, frøy arrangerer på haraløkka. Ny løype for meg men har nok vært innom deler av løypa en eller annen gang. Fulldemper`n er i bruk igjen, blunkesmilfjes på blåsti og rally sti i Ytre.

 24. Har vært rittsjef i kveld. Ordna det MESTE selv. Helt pumpa. Tror jeg blir syk. Nå vet jeg hvordan Klatremus har det.

  Doc, vi er enige om hva som gjelder neste år. Husk hva vi lovte hverandre i Håkonshall. Alt annet suger pung!

 25. Det å suge pung er et veldig godt uttrykk som jeg nå har tatt til mitt bryst. Hva var det de to herrene lovet hverandre i Håkonshall? Greit å vite dersom jeg ser Doc suge pung eller prøver seg i bobilen til neste år.

  Det å arrangere konkurranser tar på. Jeg gjør det to ganger i året som regel samme helg som Skimaraton

 26. Har satt opp FS i rittmodus nå. Med XRC330 hjul og Crossmark veier den ca. 9,5 kilo. Med tunge dekk (880 gr. Pr stk) veier den betydelig mer, men det den setupen jeg kjører med på fjellet til helgen dersom kneet vil. Tar litt lengre tid enn forventet. Nå er det 14 dager og fortsatt veldig vondt

 27. Husk at du sparer 30 gram ved å modifisere dekka. Klipp runde knaster bak og 50% av runde knaster forran. Ikke tull – det var merkbar forskjell på egenskaper i vått terreng. Håper du snart er restitusert – jeg er klar for stitur når du er klar.

  Synd det ikke passer med GF for deg 305. Dato ble skjøvet en uke fram med tanke på Fredrikstad Maraton.

 28. Trywasser går nok bra uten meg, selv om det hadde vært moro med en test i denne mye omtalte veistubben. Får dessverre ikke blitt med på noen langtur i helga heller. Er jeg heldig får jeg meg en kort tur på noen skjær i Ytre Oslofjord.

  Ellers er jo det store spørsmålet hva Bukken og Doc ble enige om på Lillehammer. Her har det jo tydelig vært tett kontakt. 🙂

 29. Kan nok få den ned i 9,2 om jeg vil det. Den ble veid med drikkeholder og pedaler selvsagt.
  Etter råd fra Klatremus tar jeg med baufil og neglebiter og forventer en revolusjon. Etter råd fra Bukken tenkte jeg å kjøre uten dekk. Dersom det ikke funker blir det vel å suge pung. Fantastisk uttrykk. Nesten like bra som uttrykket som ble laget ifm. klassisk teknikktrening. Noen som husker det?

  Synd å gå glipp av 305 på generalforsamlingen. Hvem skal da stå for alle de tunge, dype og inngående analysene av alt fra hastighet ned Råkendalen til hva som er å betegne som idrett. Dobbel0 seiler opp som en god kandidat. Hans analyser er også legendariske.

  Vi gleder oss. Jeg stiller som vanlig med det som er nødvendig av premier og godsaker til badstua. Er for øvrig litt usikker på badstua all den tid vi ikke vet hva Doc og Bukken avtalte i Håkons Hall.

 30. He, he. Bukken er en mester med gode klassiske uttrykk;)
  Ingen tvil om avtalen i Haakons Hall. For min del betyr det at BMC er uaktuelt. Hadde nok et svakt øyeblikk da jeg plutselig klikket inn på probike.no – men de har opprydding, og fine priser. Kort fortalt så er det vel slik at alt annet enn Cannondale og Scott «suger pung»! Og da jobber jeg videre med det 😉
  Får vel begynne å spare på restskatten jeg også, slik som Dir, det hjelper tydeligvis på økonomien. Setter av en 50-lapp i månenden, så blir det nok en SuperSix eller en Foil 😉

  Ser at det «trues» med å flytte On-Track. Anmoder arrangøren vennligst om å bekrefte/avkrefte dette raskt, da datoen er lagt inn i kalenderen for lenge siden, og alt annet er ryddet til side. Man bør ikke kødde for mye med datoene i Terminlisten til LFC 😉

  God bedring til de «syke», 305 og Dir. Regner med at dere er friskere enn slik det fremstilles her 😉

 31. Nå må dere huske at jeg skrev at alt ANNET suger pung da. Skitne tanker har dere. Hyseklask!

  Uttykket er godt og brukes flittig av husets ungdom. Det fine er at det holder husets far ungdommelig og freesh i språkbruken.

 32. Det viktigste er ikke hva som er best av Foil og Supersix. Det viktigste er hva dere ble enige om i Håkons Hall.
  Når det gjelder om vi er friskere en det fremstilles så anmoder jeg alle å ta en meniskoperasjon og deretter prøve å begynne å trene i løpet av noen dager. Selv Doc ville nok ikke latt seg friste til hverken trampolinehopping eller stakittgjerdemaling som er hans hovedaktivitet.

 33. Skjønner du er frustrert, Doc. Slike store spørsmål kan drive en til vannvidd. Men husk hva ble enige om da mann. Det gjør valget enklere.

 34. Ok. Jeg skal prøve å gjøre som toppidrettsutøverne: fokusere på arbeidsoppgavene mine;)
  Frustrasjon er for loosers – men husk at jeg inngikk disse avtalene kort tid etter at Birken var unnagjort, rett etter at jeg hadde spist en pølse og drukket en cola – og rett før bussen til Rena skulle gå – med en utålmodig Dir på tribunen: så jeg kan muligens ha gått litt surr i alle disse avtalene. Men jeg vil fra nå fokusere KUN på arbeidsoppgavene mine fram mot Tour Trans-Alp neste år.

  Ellers kan jeg ut ifra et medmenneskelig perspektiv forstå at man kan ha litt øm menisk etter en operasjon – men – som jeg har lært under den tøffe oppveksten jeg hadde – vil du nok, så får du det til!! 😉

 35. Da er det vel bare å ønske Doc lykke til i jakten på ny sykkel. Og tegn Green Machines lykke til med oppkjøringen til Transalp.

  Har akkurat avbrutt et åtte dager langt treningsopphold med en rolig tur i skogen. Rolige økter noen dager nå, så håper jeg å være i gang igjen.

  Men hva ble Doc og Bukken enige om der oppe i Håkonshall???! Jeg har fått noen bilder på netthinna som jeg helst vil bli kvitt. Kan dere rydde opp i dette?

 36. Jeg var tilstede i Håkons Hall den formiddagen dette obskure opptrinnet med de hemmelige avtalene ble inngått. Jeg så at Doc og Bukken tisket og hvisket som om det skulle vært Tina & Bettina. Bukken hevet stemmen et øyeblikk før han pekte ned på underlivet til Doc. Doc ble likblek og nikket og var plutselig enig i den avtalen Bukken foreslo. Hva det var vet jeg ikke, men akkurat som med 305 må dette bort fra netthinna.

 37. …og så det er sagt: dette har ikke noe med pung å gjøre – det nærmeste man kommer må være pengePung 😉

 38. I løpet av helgen runder vi nok 1/2 mill treff. Tror jeg feirer det med en stitur og masse rødvin. Litt usikker i dag – har noe på gang som er av den sorten man ikke vil ha. Har ingen ting med pung å gjøre – sitter høyere opp i systemet og i Ytre er de flinke til å beskrive farger og konsistens på dette. Håper jeg går klar og kan vokne klar for en morraøkt på bane.

 39. Svikter synet til en gammel mann eller er det Klatremus som kan se ut til å få tjej-deng på sideveis trappeløp i siste nr av snø&ski…hihi….

 40. Kjør på med c-vitaminer, Schweden-Krauter og søvn, Klatremus. Symptomene høres kjente ut. Håper du styrer unna.

  Venter ellers på en oppklaring fra blowjob-Bukken og Doctorn. Får ikke de bildene av netthinna… 🙂

 41. 9 timer søvn er god medisin, men ikke nok til å få med kroppen på bane. Ble 45 min rolig løping fra kontoret. I morra satser jeg på litt stisykling med O2.

 42. Undertegnede og stornøtten tar en stitur fra Skullerudstua i morgen 0815, håper det ikke er alt for vått… Klatremus og snapper (eller andre): noe for dere?

 43. Ja, det var det. Knakk giret etter 20 min på klønete kjøring over en kloppe. Måtte blåse ut litt frustrasjon med en 3000m. 25 min økt kan være nok. 7 min oppvarming, 10.35 og 7 min nedkjøring.

 44. Siden vi er så godt i gang med filmer. Her er en film fra undertegnede. Jeg har kalt den «Det var gøy så lenge det varte»

 45. Tenkte jeg skulle filme litt fra dagens løpetur, men bildene er lagret på den begeistingens minne. Løp Terrengsykkelrittrase på øststiden av Elvåga. Det kriblet litt etter to hjul, men det er fint å løpe også. Tankene klarner og det gir utrolig ro i sjela. http://app.strava.com/runs/22115254

  Satt på xt bakgir fra en annen sykkel og satt også over xt hjulsett. Nå skal jeg sette på Maxxis Crossmark 2.25 og ha en lang høst på sti.

 46. Tror jeg også skal sette på Crossmark 2,25 (ikke UST). Jeg har 2,25 UST på nå og det blir for tungt. Ser frem til noen fine høsthelger på sykkelen.
  Kneet er klart for sykling igjen.

 47. Nice videos!!!! Ser at jeg lanseres som hovedtaler under banketten i år. Det er greit! Jeg har sålangt ikke vært med på en eneste LFC-konkurranse i år, men satser hardt på de tre siste så da legges nok grunnlaget for gode og dype innlegg fra denne kanten 19.10.
  Håper mange er klare for Røverkollen opp onsdag 26.9. Lager egen sak om den i løpet av kort tid. Når det gjelder sykkelkjøp, røk jeg på en impulshandling utenom det vanlige før helga. Skulle bare innom flyttesalget på Spinn Storo og se på ny hjelm, og rusla ut med kvittering for en Ridley temposykkel med høyprofilhjul og tempohjelm…. Vet ikke helt hva jeg har kjøpt, men han i butikken sa det var bra og jeg sparte sikkert masse penger selv om det har vært litt vanskelig å forklare akkurat det for kona….. Henter den i morra og gleder meg til å prøve, og så må jeg bare melde meg på noen triatlonkurranser neste år igjen….

 48. Kjempekul video fra Siggerudsprinten! Måtte se spurten flere ganger for å forsikre meg om at at rekkefølgen i mål var som antatt. Men det stemte. Har fri neste onsdag og planlegger å delta på Røverkollen opp. Må bare forsikre meg om at det blir pizza a la DobbelO.

 49. Stoler på Dobbelo – han pleier å ha full kontroll på sitt arrangement. Satt opp sykkelen med 2.25 Maxxis Crossmark med modifisert(slanket) bakdekkk 🙂

 50. Samme som Klatremus her.
  Setter også på noen Eggbeater i Titan. 158 gr tilsammen. Har aldri prøvd det før. Hadde de liggende.

  DNS på meg, men jeg stiller om St. Patrick løper i bunad

 51. Fortsatt trøbbel med ganglaget, det blir ikke noe bedre når jeg løper.
  DNS på meg. men stiller om Dir løper i burka….
  Som fotograf

 52. Bra video, Dir – men trist med turer som blir avbrutt…
  setter også på tunge hjul (XT) med Crossmark 2,25 til neste dunke-stitur.

  Men først skal jeg kjøre fort på NC avslutning Konnerud. Da er det friserte Ikon som gjelder…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s